2777
2789
عنوان

سعی میکنم قوی باشم دعا کنین برام

68 بازدید | 8 پست

امشب چندبار خواستم خود کشی کنم ، خواستم خودمو بیهوش کنم خواستم خودمو خفه کنم 

ولی ......

میخوام ار خدا کمک بگیرم 

من بخاطر درسم میخواستم خودمو بکشم ، چون شنبه صبح امتحان دارم و از 15 تا درس فقط 7 درسو کامل خوندم

ولی من امشب تلاش میکنم 10 تا درسو بخونم و فردا 5 تا درس دیگرو بخونم و سوال حل کنم دعا کنین بتونم و بفهمم و 20 بشم

به دعا هاتون محتاجم 

من رفتم

اگر تونستم تاپیک میزنم و بهتون میگم که خوندم

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای چیری که 5 سال دیگه  هیچ اهمیتی تو زندگیت نداره  حتی غصه هم نخور  چ برسه به خودکش ...

خب اگر امتحان شنبه رو خوب ندم تجربی قبول نمیشم و همین باعث میشه نتونم پزشک شم و ارزوهام بر باد میزه  

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

آخه به خاطر درس آدم خودکشی میکنه؟؟ بزار چند سال بگذره مبینی چه مشکلات بزرگی تو زندگی هست و البته در نهایت میفهمی زندگی اصلا ارزش نداره یه لحظه ناراحت باشی چه برسه خودکشی کنی، زندگی رو راحت بگیر تا راحت بگذره 

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
خب اگر امتحان شنبه رو خوب ندم تجربی قبول نمیشم و همین باعث میشه نتونم پزشک شم و ارزوهام بر باد میزه& ...

مگه چندمی

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 

اینجور نگو عزیزم

اولا  چیزی ک توضیح دادین ب هیچ وجه ارزش خودکشی و اینک ب خودت آسیب بزنی را نداره.حتی ارزش نداره ناراحتش باشی

بعدشم تا شنبه کلی وقت داری...