2777
2789
عنوان

خوردن سیر خام ناشتا

29469 بازدید | 47 پست

تو گوگل خیلی از خاصیت زده بود 

میگن ضد عفونی میکنه بدنو کلا بیماری ها رو از بین میره 

کسی تجربه ای داره بگه ؟!

میگن باید ناشنا به صورت قرص با اب خورد 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره سیر رو رنده کن با سیاهدانه و عسل مث شربت میشه

صبح ناشتا بخور

من و شوهرم 3 ماهه میخوریم خیلی خوبه

In God We Trust🙏🙏אנו סומכים על אלוהים🙏🙏توکلت علی الله🙏🙏Confiamos en Dios

سیر ناشتا چه خاصیت هایی داره ؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
بیشتر ببینید

فشارتو میندازه 🥴

بعدم مث قرص چرا معده رو میترکونه بجوید😬😬 با اب

یه کاری کنید  یه انار رو بزارید رو شعله پخش بزارید خوب ببزه و سیاه بشع بعد داخلشو بخورید این از سیرم قوی تره آنتی بیوتیک طبیعی سیر مزه چندشی داره خودم بخوری

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

خیلی ممنون منم انجام میدم حتما متشکرم

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
بیشتر ببینید
می دونی میگه درسته قورت بدید به خاطر بوشه که له نشه ولی چطوری قورت داد اونش سخته 

بابا کجاش سخته 

ریز ریزش کن بعد بخور 

من امروز خوردم دریغ از ی ذره بو

من کسی ک مجبور نکردم دوس ندارید نخورید