2777
2789
عنوان

کسی هست به خاطر سرد بودن شوهرش طلاق گرفته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 37235 بازدید | 120 پست
آره به خاطر زودانزالی ش خیلی تنبلی می کنه اولین رابطه ای که تو دوران عقد ( یک هفته مونده به عروسی ) داشتیم اسپری مصرف کرد اما نتونست یعنی هیچ کدوم لذت نبردیم از همون موقع دغدغه های من شروع شد البته اون موقع برام خیلی مهم نبود چون آدم مقیدی بود استرس داشت که کسی یکدفعه وارد خونه نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این بنده خدا دست خودش هم نیست باید خودش بخواد بره دکتر و خوب بشه فقط کافی هست 4 تا 6 ماه تحت پزشک باشه همه چی خوب می شه
احتمالا شما هم به خاطر زود انزالیش سرد شدی و بدت اومد از رابطه
خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن
می دونی تیرامیسو جون مطمئن باش که خودش بیشتر از شما از این وضعیت ناراحته
اما چون غرور داره نمی ره
می تونی برید مشاور بهش پیشنهاد اورولوژ رو کنه
خدا می دونه تو دلم چقدر غصه خوردم همیشه ترس اینو داشتم که نکنه با این مشکلی که داره نتونیم بچه دار بشیم بعد از اینکه بهش پیشنهاد دادم بره آزمایش اسپرم برخورد بدی کرد تا اینکه خودم هم قطع امید کردم ...
خودش بعد از 2 سال که من از غصه داغون شده بودم رفت آزمایش اسپرم داد همه چیزش خوب بود ... اما خود به خود این مشکل رابطه اش رو پیگیری نمی کنه منم فعلا" بی خیال شدم
چرا می شستی غصه می خوردی
واسطه ازدواجت کی بوده؟
اگر نتونستی قانعش کنی که ببریش مشاور یا اورولوژ
برو پیش واسطه براش بشین کاملا توضیح بده بگو من مشکلم اینه و به این خاطر می خوام جدا شم یا راضیش کنید بره مشاور و گرم شه یا طلاق بگیریم
مطمئن باش جواب می گیری