2777
2789
عنوان

کسی هست به خاطر سرد بودن شوهرش طلاق گرفته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 37235 بازدید | 120 پست
اون موقع خیلی بهم محبت می کرد و به جای بیرون رفتن می گفت خونه باشیم بهتره منم خیلی محدودش کرده بودم اون موقع خیلی از دستم ناراحت می شد می گم نکنه حالا داره تلافی اون موقع ها رو می کنه
نه عزیزم
این فکرا رو نکن کسایی هم هستن که همه جوره به مرده تو دوران عقد حال دادن اما مرده سرد در اومده
در واقع می خوام بگم این مساله رو نباید به خودت بگیری ایشون ناتوانی داره و باید بره پزشک و خوب شه
ببین حرف چه کسی رو خیلی قبول داره از طریق اون اقدام کن
خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه یه مرد این همه سال بخواد تلافی کنه!!!!
شاید یه مشکل ریشه ای داره خوب فکر کن ببین چی هست حلش کن
نترس عزیزم مطرح کن فقط از طرف بخواه که اصلا همسرت متوجه امر نشه و با کلی مقدمه چینی مسأله رو طرح کنه البته باید یه شخص مورد اعتماد باشه
بگو نمی خوای زندگیت به هم بخوره
ببخشید یه سوال می کنم پس چه جوری ارضاء می شه خود ارضایی؟ احتلام؟ با خانمهای دیگه چیکار می کنه
نمی شه هیچ کدوم از اینها نباشه چون انقدر بوده که تونسته بچه دار شه
دوباره می تونی روابط رو گرم کنی باید خودت هم بخوای شما هم معلومه خیلی افسرده و دلمرده شدی
به خودت برس خودت هم برو مشاوره سر خودت رو با دوستان و کلاس های مختلف گرم کن که کمتر به این مساله فکر کنی
چون بچه داری برای بچه خوب نیست که یه مامان اینطوری داشته باشه
بیایید نماز شب بخونیم و تو نماز شبمون برای همدیگه دعا کنیم تا حاجت روا بشیم
شب شرعی از ساعت 11:10 شروع میشه و اکثر ماها دیر وقت می خوابیم پس بهتره با هم نماز شب بخونیم برای حاجت روایی هممون
بیایید ثبت نام کنیم

یه جورایی خیلی دلم شکسته من با خدا عهد کردم نماز شب رو شروع می کنم از این ماه بخونم و اگه این ماه باردار شدم تا نه ماهگیم هر شب خونم
البته نمازهای دیگم رو هم سعی می کنم به موقع بخونم و اول وقت باشه
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=25948&ChatDate=11-9-1392
*****لطفابریدتو وبلاگم مطمئنم خوشتون میاد ****** http://mofidtypik.blogfa.com/
ساغر جون خیلی دیر به دیر سه چهار ماه یکبار

سلام. هنوز طلاق نگرفتی؟ 

منم شوهرم سرده. 

مشاور گیر داده طلاق بگیر

با یه بچه

اخه میدونی، ب گناه می افته ادم

تا کی تحمل کنه

کاش ادم ی همزبون داشت

این مشکلاتو ب هیچ کس نمیشه گفت

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
با چه نوع دارویی برفی جون ؟ همسرم هیچ علاقه ای به مطرح کردن این موضوع و مراجعه به پزشک نداره هر موقع ...

اين موضوع مهميه پايه زندگيه زناشوييه

چند وقته ازدواج جردي

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
سالهای اول خیلی دنبال دکتر و روانپزشک بودم ولی همشون گفتن خودش باید بیاد یا داروهای ضد افسردگی می دا ...

دختر عموی شوهرم بخاطر همین موضوع طلاق گرفت بعدشم ازدواج کرد واقعا موضوع مهمیه چند سال ازدواج کردی

من قبول دارم واقعا به زن متاهل فشارجنسی میاد که رابطه ندارن ،ولی کم کم میشه بی خیال شد 

مسئله دیگه افراد ی که اعتیادمواددارن ،گاهی  رابطه جنسی زیاد دارن وبرعکسشم گاهی اصلا ندارن 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
اصلا" من به رابطه هم اهمیت نمیدم از نظر عاطفی خیلی سرده و هیچ ابراز محبتی به من نمی کنه

میشناسم پسر خاله ام سه بار ازدواج کرده 

ازدواج اولش ۱۵ سال قبل بود توی عقد جدا شد چون فهمید دختره دلش جای دیگه است

ازدواج دومش  ۱۰ سال قبل بود بعد از سه سال زندگی مشترک زنش ازش جدا شد یادمه زنش میگفت هم از نظر عاطفی سرده هم از نظر جنسی مثلاً شاید هر دو سه ماه رابطه داشتن

ازدواج سومش هم زنش میگه نه بهم محبت می‌کنه نه رابطه داریم اونم داره جدا میشه