2777
2789
عنوان

کسی هست فال بلد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 128 پست
بچه ها نزدیک امتحانامه این یکی اخریه بگیر میرم درسمو بخونم شب تاپیک میزنم بیاین براتون بگیرم

ببین توروخدا متو یادت نره برات صلوات میدم

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها نزدیک امتحانامه این یکی اخریه بگیر میرم درسمو بخونم شب تاپیک میزنم بیاین براتون بگیرم

درخواست دوستی هم دادم قبول کن ک گمت نکنم🥺

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
۱۰۰ درصد

میشه یبار دیگه برای دوستم بگیرید لطفا

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
کدوم دوستت؟

دوستم کنارمه ...ازتون خواست براش ی فال بگیرید🌹

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
کدوم دوستت؟

چیشد گرفتید براش،

کدوم دوستت؟

برای دوستم ننمیگیری؟فال

۱۰۰ درصد

میشه یبار دیگه برام فال بگیرید لطفا