2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 12364 بازدید | 517 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهرانی اگه این پست منو دیدیدددددددددددددددددددد لطفا جایزه ها رو زیاد کنید تعداد شرکت کننده ها خیلی زیادن
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1010952&postID=39477542 کارهای اصلاح عکس , رنگی کردنعکسهای سیاه وسفبدتون ویا فتو شاپ عکس های کوچولوهاتون اونهم تو هر زمینه ای که خودتون دوس دارید وکار روی پوستر ها وعکسهای پایان نامه و.......بیاین براتون انجام میدم
خداوندا به امید تو یاریم ده که تو توانای مطلقی
من واقعا خیلی خوشحالم با عکس دخترم شرکت کردم توی سری های قبلی اصلا شرکت نکردم و با خودم می گفتم دختر من که قرار نیست رتبه بیاره پس اصلا شرکت نمی کنم ولی همین که الآن شرکت کردم یه حس خوبی دارم الکی الکی هی میرم صفحه ی عکس دخترمو باز می کنم نگاش می کنم و واسه خودم می خندم یا عکس بقیه بچه ها رو نگاه می کنم و ذوق می کنم از اینکه چقدر با یه مسابقه ی ساده اینترنتی کلی آدم در مورد این موضوع فکر کردن و عکسای مختلف گرفتن و حتی تلاش کردن برای بردنش حتی دلم نمی خواد توی امضام تبلیغ کنم...همینجوریشم خیلی حس خوبیه
2810