2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 12364 بازدید | 517 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها...جودی جون واقعا به نظرت این عکس یه بچه4ساله است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر به سایر عکسهام سر میزدی،متوجه میشدی تفاوت رو خانمی...من این عکسشو دوست داشتم برا مسابقه بذارم که به لطف خانم تهرانی نشد...برا دلخوشیم گذاشتمش تو امضام
همه چیزای خوب برای مرداست............................................نمونش:ما زنها.....والا.....[smiley]l/l_21.gif[/smiley] خدا سایمونو از سرشون کم نکنه...انشاءلله[smiley]l/l_68.gif[/smiley]
مهیا جون من منظور بدی نداشتم تو عکس به نظرم بیشتر از یکسال میومد تو وبلاگت هم نوشته بودی 4 ساله است واسه همین شک کردم گفتم بپرسم....... ماشالله درشته من همه رو با دختر خودم مقایسه میکنم که ریزه میزه است.....خدا حفظش کنه ....واسش اسفند دود کن
خیلی جالبه که هیچ رسیدگی ای نمیشه؟ واقعا که این خیلی بی انصافیه. یک هفته س عکسمو فرستادم اما تو مسابقه شرکت داده نشده. مری طلا سلام. نترس دیر نشده تو که الان اومدی از من جلو تری. یک هفته س عکسمو شرکت دادم اما ماشالا به این همه رسیدگی.
دیگه خیلی عصبانی شدم خانوم تهرانی این یک حق و نا حق کردنه کاملا واضحه. خدا میدونه که تو این سرمای گلپایگان. بچه بغل رفتم عکس انداختم. درسته که بعد از یک هفته محض رضای خدا یه نفر نباتشه تا عکس منو تایید کنه؟؟؟ هزار بار پست زدم و پیام خصوصی براتون دادم
این پست رو من تو صفحه 6 هم گذاشتم. دوستان میشه حمایتم کنید؟ خانوم تهرانی چرا عکس من نباید تایید بشه؟ من عکسم رو ارسال کردم و نوشت پس از تایید نهایی نمایش داده میشه. اما اصلا عکسم نیست. الان حق من ضایع شده که چندین روزه عکسمو ارسال کردم اما هنوز تو مسابقه نیست. الان اون عکسی که ارسال کردمو نمیخوام بذارید و اینو میخوام تو مسابقه شرکت بدم. اصلا عکسمو میذارم همینجا هرکی خواست همینجا بهم رای بده. از یکشنبه تا حالا شاید چند تا لایک میگرفتم. این لینک مستقیم عکسمه : http://www.8pic.ir/viewer.php?file=xgqmu0n3me8f93orhsb1.jpg اینم خود عکسمه که برای اینجا یکم اندازه ش بزرگه و برای مشاهده باید ویوو ایمیج رو بزنید : آپلود عکس این عکس از یک پسربچه ناشناسه که در ظهر عاشورا در صف عزاداران در حال زنجیر زدن بود و ازش عکس انداختم. یعااااالمه عکسای خوشگل دیگه هم انداختم
2810