2777
2789
خوبه دیگه کاش منم میخوردم ولی اضافه نمیکردم😂

برعکس شدم قبل بارداری ی چیز میخوردم سریع اضافه میشد همش حواسم ب خوردنم بود

الان بیخیال شدم نمیشه😐😅😅

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اضافه هم کردی؟

آره از 57 شدم 79

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اره بعد زایمان رژیم میگیرم    

افلین😁🤩❤معلمومه  جوجوت  شکمویه😁

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
😅😅😅بیشتر سعی کن میوه بخوری وعده های اصلی سرجاش ولی میان وعده میوه بخور

قند دارم عزیزم میوه نمیتونم زیاد بخورم

خودشم با میوه سیر نمیشم میره میمونه گوشه معدم😂

من کلا حامله میشم اشتهام فوق زیاد میشه سر حاملگی اولم بیست و پنج کیلو اضافه کردم، برای دومی هم چهار ماهمه انگار شکمم شش هفت ماهه است خجالت می کشم از اطرافیان، شوهرم که بیچاره چشاش چهار تا شده میگه تو تا نه ماه می ترکی

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نه عزیزم اولی پسر دومی دختر

خداحفظشون کنه اخه میگن تهوع کم یا نداشتنش پسره،الان مال استارتر هم که تهوع نداشته پسره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من کلا حامله میشم اشتهام فوق زیاد میشه سر حاملگی اولم بیست و پنج کیلو اضافه کردم، برای دومی هم چهار ...

اخی عزیزم عب نداره منم شکمم بزرگه خیلی ورم کردم

حاملگی اول بعد زایمان چقد کم کردی ؟

💓 اره فداش بشم الانم قر میده😂😂

ای جونم🤩🤩🤩🤩ایشالله سالم  بیاد  بغل

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤