2777
2789
عنوان

عزیزانم مرا یاری کنید

788 بازدید | 24 پست
دوستان مهربونم اول سلام امیدوارم این روزهای خوبی داشته باشید و همیشه سالم سرحال باشید عرضم به حضورتون از روزی که فهمیدم دوستم سرطان حنجره داره از شدت ناراحتی یهو قلبم درد گرفت ولی الان مدتی هست که سینه سمت چب من تیر میکشه مثل تیر کشیدن سوزن میشه بگین این علایم چیه راستی الان امکان دکتر رفتن ندارم امروز فردا تعطیل هستن ممنون میشم راهنماییم کنید منو از نگرانی در بیارید
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چشم ابینه حتمن میریم دکتر میدونی ابینه جون اصلن روزی که این خبر شنیدم دست سمت چب قلبم بدجور درد گرفت و ابی شد بعد مدتی این تیر کشیدن سینه سمت چبم شروع شد
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
2804
گمان نمی کنم مشکل خاصی داشته باشی احتمالا عصبیه.
در ضمن خودت می تونی سینه هات رو معاینه کنی اگه برجستگی ناشته باشی مشکلی نیست . ولی دقیق چک کن در وضعیت ایستاده.
به دلت بد راه نده دختر جان
مامان گل پسر....
اگر خدای نکرده سرطان سینه باشه که البته نیست، سرطان سینه درد نداره مگر در مراحل پیشرفته و علایم دیگری داره مثل توده یا ترشح غیر طبیعی یا غیر قرینه شدن و یا تغییر ظاهر پوست سینه.
مشکل دریچه قلب نداشتی قبلا؟
2805
آخه مشکل دریچه توی خانم های جوان تقریبا شایع هست. اما اگر این درد که میگی داره تکرار میشه حتما برو دکتر. چون درد قلبی در هر کسی و به هر نحوی که باشه باید حتما جدی گرفته بشه.
2801