2777
2789

یکی از اشناهامون شوهرش هنوز طلاقش نداده. رفته زن دوم گرفته و گذاشته تو خونش. و رابطش با زن جدید اینجور بود که چند سال دور از چشم زنش باهاش دوست بوده و خیانت می‌کرده. 

زن قدیم با پسر و دخترش هست خونه پدر و مادرش. 

زن جدید با دخترش خونه مرد رو صاحب شدن.

الان دختر مرده تعریف کرده بود. رفته خونشون جدیدا دیده اتاقشو دادن به دختر زن جدید و حتی دختره بهش گفته این وسایل همه مال منه به هیچ کدوم دست نزن. 

فک کنین یه مرد زن و بچه های خودشو ول کرده . بعد از دختر یه زن دیگه حمایت می‌کنه 

19، 29، 16

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بی غیرت

اره. متاسفانه زیاد شده. 

خواهر زاده ام پسره. یه دوست داره الان شونزده سالشه. پدرش خیانت کرده بود. مادرش قهر می‌کنه. پدره می‌ره زن جدید و می‌ذاره تو خونه. 

پسر از پدرش ناراحت میشه. دعواشون میشه. پسر خودشو که تک فرزندشم هست کتک میزنه. 

19، 29، 16

فامیل ما هم تقریبا اینجوری بود . با این تفاوت که زن اول و بچه ها تو خونش بودن و زن دوم خودش و دختر زنش رفتن جای دیگه. زن اول بخاطر دختراش طلاق نگرفت ولی کلا قطع ارتباط کردن. الان بعد چند سال زندگی این دو خانواده رو که نگگاه میکنم میفهمم دست خداا صدا نداره. بچه های زن اول کاملا موفق شدن و درآمدهای خیلی خوب دارن و به مادرشون حسابی رسیدگی میکنن. اما خانواده دوم همیشه جر و بحث دارن. 

بیشتر مردا اینجورین . و بچه هاشون درک نمیکنن . پس چرا میگن مادر ستون یه خانوادس وقتی نباشه کل اون خانواده بهم میریزه . متاسفانه کل خونه زندگی اون اقا دیگه مال اون زن و دخترشه . مگه بعد مرگش یه چندر غاز بندازن کف دست بچه های زن اولش 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
فامیل ما هم تقریبا اینجوری بود . با این تفاوت که زن اول و بچه ها تو خونش بودن و زن دوم خودش و دختر ز ...

إن شاء الله که هر کسی تاوان کارای بدشو ببینه.‌

19، 29، 16
بیشتر مردا اینجورین . و بچه هاشون درک نمیکنن . پس چرا میگن مادر ستون یه خانوادس وقتی نباشه کل اون خا ...

بله. 

دختره اولین بار بعد چندین ماه یبار رفته بود خونشون. ولی با صحنه وحشتناکی روبه رو شده. همش دوازده سالشه. دیده اتاقشو یه دختر دیگه برده. 

19، 29، 16
بی غیرت و بی شرف و اشغال اینه  بقیه اداشو در میارن

زنه تا حالا سه با شوهر کرده. و شوهر آخرشم فوت شده بوده. 

از این زن هاست که فقط می‌خواسته یکی خرشو بده. 

چون با اینکه فامیل دورشون بوده و میدونسته زن داره. ولی چند سالی باهاش دوست بوده. 

19، 29، 16
بله.  دختره اولین بار بعد چندین ماه یبار رفته بود خونشون. ولی با صحنه وحشتناکی روبه رو شده. هم ...

بگردم الهی😭😭😭😭😭😭

خدا لعنتشون کنه الهی زنده به گور بشن عوضیا

بمیرم براش چقده کوچولو هم هست حتما خیلی غصه میخوره😔

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!
بله.  دختره اولین بار بعد چندین ماه یبار رفته بود خونشون. ولی با صحنه وحشتناکی روبه رو شده. هم ...

دیگه غصه خوردن نداره . اون پدر بخاطر حفظ ارامش خودش اینا رو قربانی کرده . اینام دیگه باید عادت کنن . و انتظار حمایت از جانب پدر نداشته باشن . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔