2777
2789
عنوان

فاز این پسرو کسی میفهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قضیه اینه فقط زودباور نباش و سریع دل نبند و یکم فکر و سیاست برای دخترها لازمه بجای این همه احساسات. ما جنسهای مونث هرچی میکشیم از روحیه ضعیف و احساسات زیاد هست. برعکس جنسهای مخالف

2803

اسگلت کرده. اگه عاشقت بود که این همه ساعت پیامتو جواب میداد. اگر میخواد دوست معمولی باشه این همه از چهره و با نمکیت حرف نمیزنه. میخواد این گوشه کنارا تورم داشته باشه تکلیفش با خودش روشن نیست 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
2804
خب مخ بزنه ک چی بشه

😐

همه مخ میزنن کوچی بشه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
وقتی ایقد خنگین مجبورین برین تو رابطه با پسر خب میخاد مخ بزنه.ولی قرار نیست بیست جهار ساعت در اختیار ...

تو هم وقتی انقدر بی تربیت و بددهنی حق نداری نظر بدی😒 

دوتا تیک خاکستری میخوره پیام بعد لست سینش هم مشخصه ک نیومده تو واتساپ

خدا میدونه اصلا یادش نیس الان تو رو و سرش کجا گرمه. فکر تو رو درگیر خودش کرده با ۴ تا حرف. هرچی میکشیم از احساس اشتباه و اضافیه

2805
2801