2777
2789
عنوان

ازمون رانندگی خیلی استرس دارم

266 بازدید | 41 پست

دوستان دلتون پاکه دعا کنید قبول بشم دوبار الکی رد شدم دعام کنید فردا قبول بشم خواهش میکتم اگه نکته ایم لازمه خواهرانه بگید😘❤

کسی و میشناسیم سؤالاش و بفروشه؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من قبل کرونا دوبارآیینامه رد شدم بعدش باردارشدموادامه ندادم😕 خیلی سخته سوالاتش چرااا🤦‍♀️گیج ...

نه از سایت درایور بخونید عالیه من ک با اون سایت بی علط قبول شدم رایگانم هس

دوس ندارم رد بشم بازم😭رانندگیم خوبه فقط میترسم

از چه؟  پشت فرمان رلکس کنید. بدن را شل کنید و راحت پشت فرمان بنشینید. فرض کنید که با دوستان خود به صفا سیتی رفته اید. اصلا هم ترس ندارد کسی هم دوست ندارد رد بشود.

خبر قبولیتان را هم بگویید 

اصلااسترس نداشته باش،قبل امتحان حتما چن جلسه خصوصی با مربی خوب وردار ک خیلی خیلی کمک کنندس.

و چون میگی دوبار رد شدی مطمئننا ترست از افسر هم ریخته،ولی بازم سعی کن تو ماشین جوری بشینی ک نفر اخر یا لااقل دوم باشی واسه روندن اینطوری اشتباهات قبلیا روهم میبینی و تو یادت میمونه انجام ندی،پیش افسر هم کاملا خودتو ریلکس نشون بده چون اگ بفهمه استرست بالاست الکی الکی ردت میکنه.

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍