با سلام
کاربران عزیزی که عکسهای خود را برای چاب روی شاسی به آتلیه عکسباران ارسال کردند جهت دریافت شاسی خود آدرس سکونت خود و نام کاربری را به همراه عکس ارسال شده برای آتلیه به آدرس زیر ارسال کنند
maryamnorooziyan@yahoo.com
کاربران عزیز نازنین مریم، پریسا و رویا عزیزی آدرسهای ایمیلتون به دست خانم نوروزیان نرسیده است لطفا مجدد آدرس ایمیل به همراه کد پستی و نمونه عکس ارسال شده برای آتلیه را به آدرس خانم نوروزیان یا من ارسال کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
ب این زودی ها منتظر شاسی هاتون نباشید جایزه فروردین،اردیبهشت و شهریور منو هنوز ندادن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام مبارکت باشه سروناز جون من چندتا جایزه از فروردین اردیبهشت و شهریور طلب دارم دلم آب شد دیگه