2777
2789
عنوان

نماز جعفر طیار کی برا حاجت خونده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5335 بازدید | 30 پست
اون دفعه اولین بارم بود که خوندم، دوستم زنگ زد بهم گفت دارم جدا میشم، شوهرم نمیخواهم خسته شدم، منم خ ...

خلاصه من این ماجرا رو از تلویزیون شنیدم زنگ زدم به دوستم براش تعریف کردم گفتم نماز جعفر طیار بخون طلاقت نده، ولی دیدم شرایط روحیش طوری نیست که بخونه، اصلا نمی‌تونستم روش حساب کنم که بخونه، تو دلم گفتم خودم براش میخونم، خدا خواست که بشنوم،من نمازهای واجبمم درست حسابی نمیخوندم، نماز جعفر طیارم‌ اصلا نمی‌دونستم چی‌ هست تا قبل اون فقط شنیده بودم هر کی نماز طولانی بخونه بهش تیکه میندازه نماز جعفر طیار میخوندی، نمازو روز جمعه قبل ظهر خوندم، تو بمونم خواستم از خدا که بچشون زیر سایه پدر و مادر خودش بزرگ شه و تو دل شوهر دوستم پر بشه از مهر دوستم و فقط اون تنها زن زندگیش باشه و برای دوستمم همینطور، دیدم خیلی نمازش طولانیه زحمت زیاد کشیدم ،😂😂😂😂گفتم حیفه این همه زحمت کشیدم واسه خودم چیزی نخوام، به خدا گفتم خدایا ماهم شرایط صاحبخانه شدن نداریم، پولشوهم نداریم، خودت درست کن صاحبخانه شیم

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه من این ماجرا رو از تلویزیون شنیدم زنگ زدم به دوستم براش تعریف کردم گفتم نماز جعفر طیار بخون طل ...

یه ماه ازین ماجرا گذشت، دوستم گفت فردا داریم میریم محضر واسه طلاق، بهش گفتم پس نشد، چیزی که من خواستم نشد، گفت چی خواستی از خدا؟ گفتم هیچی ولش کن حالا که نشد، بعدازظهر فرداش زنگ زدم گفتم چیکار کردین؟ گفت باورت نمیشه یهو شوهرم لحظه آخر نشست پیش پام گفت بیا از اول زندگیمون و بسازیم، من طلاقت نمیدم،😭😭😭😭 هنوزم اشک میاد تو چشام، بهش گفتم پس خدا خواستمو داد و بهش گفتم چی ازش خواسته بودم براش، اوایلش که کرونا اومده بود خیلی میترسید کرونا بگیره و بمیره بهش گفتم نترس بابا من نماز جعفر طیار خواندم بچت زیر سایه ی پدر و مادر خودش بزرگ شه تو نمیمیری،😂😂😂 ازون به بعد میگفت هر وقت میترسیدم یاد حرف تو میفتم

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
یه ماه ازین ماجرا گذشت، دوستم گفت فردا داریم میریم محضر واسه طلاق، بهش گفتم پس نشد، چیزی که من خواست ...

ماجرای خونه دار شدنمونم که دیگه ۴ ماه بعد نمازم بود و حال داشتین و دوست داشتین بعدا برات بنویسم

این ماجرا رو واسه یکی از دوستای دیگه تعریف کردم، گفت منم یه حاجت بزرگ‌ دارم ولی باردارم نمیتونم بخونمش طولانیه، برام میخونی؟ براش خواندم خداروشکر اونم حاجت روا شد، دفعه سونو برای باردار شدنم خوندم، آخه دوبار باردار میشدم هی سقط میشدن، این یکی رو خدا خودش داد و حفظ کرد، قربون بزرگی خدا بشم

اون دفعه اولین بارم بود که خوندم، دوستم زنگ زد بهم گفت دارم جدا میشم، شوهرم نمیخواهم خسته شدم، منم خ ...

شوهرم نمیخوادم، اشتباهی تایپ شده نمیخواهم

إن شآءالله حاجت روا میشی

عزیزم بازم بقیش بگو دستتون خالی بود گلم

منم امروز هنگام طلوع آفتاب خوندم بهترین زمانش این موقع هستش 

عزیزم دوستیمون قبول میکنی     

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
إن شآءالله حاجت روا میشی

عزیزم دوستیمو قبول میکنید 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
إن شآءالله حاجت روا میشی

عزیزم من مریضم میخوام شفا پیدا کنم یه سال هر چی دارو هر چی دارو گیاهی میخورم خوب نمسثیشم معدم رفلاکس شدید زخم معده و عفونت معده شدید دارم هیچکدوم یذره هم کنترل نمیشه ..یه درصدم دارو روم اثر نداره 

عزیزم من این نماز رو اگه بشه یا چله یا چهارده روز میخوام بخونم من صبح ها بعد اذان صبح دو ساعت تقریبا وقت دارم بخونم 

عزیزم میخواستم اگه میشه شما برا من پنج شب بخونید به نیت پنج تن ،پنج تا جمعه ،به امام حسین قسم منم بعد اینکه چله خودم تموم بشه برا سلامتی شما یا هر حاجتی که داشته باشین برای شما فقط پنج تا جمعه بیدار شم صبح براتون دعا کنم ،شایذثد دعا ها من نمیگره لطفا کمکم کن نا امیدم افسرده شدم ،شوهرم میگه  همش مریضی درد ها دیگه هم دارما مثل افتادگی رحم تنبلی تخمدان کیست که بیست روز پریود میشم اما هیچ کدوم برام مهم نیس معدم درد داره اذیتم میکنه رفلاکسم اذیتم میکنه بجز این همش به فکر مردنم دوست سمیمیم پدر شوهرش چهل سالش بود سر زخم معده سرطان گرف مرد همین پارسال همون سالم کارگر شوهرم جون بود دیده بودمش جون خوشکل یادم میاد الانم اشک جلو چشام جمع شد مرد سر معده واقعا باورش برام سخته ،چند ماه پیش چهار ماه افسردگی شدید گرفته بودم سر معدم که افسردگیم یه مدت بهتر شده ولی دردم همچنان هست و هست و هست همش به مردن فکر میکنم به خاطر معدم حتی نمیتونم برا اقدام به بارداری قرص بخورم اینا باز برام درد نیس بچه و...اخرش رحم اجاره میکنم ..ولی دردم معدم فقط درمان نمیشه نمیشه   چقد به یسری دارو ها یا گیاهی دلم خوش بود خوبم کنه اما کلی هزینه کردم وقت گذاشتم اما..

عزیزم من مریضم میخوام شفا پیدا کنم یه سال هر چی دارو هر چی دارو گیاهی میخورم خوب نمسثیشم معدم رفلاکس ...

به روی چشمم، الان ماه نهم بارداریمه، یکم ایستادن برام سخته، به امید خدا بچم دنیا بیاد، در اولین فرصت پنج جمعه قبل اذان ظهر برای خوب شدنت از تمام بیماریهات میخونم، براتونم موقع زایمانم۳ دعا میکنم، إن شآءالله خیالتون راحت باشه ازین به بعد بهش فکر نکنید و غصه نخورید، خودتونو خوب شده بدونید، ،😍😍😍😍 بازم این جمعه که بیاد امتحان میکنم ببینم میتونم بخونم، که ان شاء الله هر چه زودتر جواب حاصل بشه

عزیزم من مریضم میخوام شفا پیدا کنم یه سال هر چی دارو هر چی دارو گیاهی میخورم خوب نمسثیشم معدم رفلاکس ...

فک کن ببین  حق الناسی داری یانه باید ادا کنی چگونگی ادای حق الناس هم باید طبق فتدای مرجع تقلیدت باشه 

حق الناس گاهی در اثر عدم انجام وظیفه یا انجام کاری صورت میگیره مثل دلشکستن به ناحق و... 

در ضمن بعضی گناهان باعث تغییر نعمت هامیشن استغفار هیچ‌وقت فراموش نکن چون از امدن بلا هم جلوگیری میشه ان شاءالله

اگه میخوای از سادات خانم ختم بگیر در ایتا

جهت دریافت ختم شخصی:))♡↯

@ya_heydar112 🍃 

ختم شخصی بدون هزینه و در راه خداست💛

💠به لیست سنجاق شده در کانال توجه کنید و درخواست تکراری نکنید

🚫اگر حاجت گرفتید خصوصی بنده اطلاع بدید چون #حق_الناس است

کپی و کسب درآمد با ختم ها و رضایت ها  ‍ رام است❌️

این ماجرا رو واسه یکی از دوستای دیگه تعریف کردم، گفت منم یه حاجت بزرگ‌ دارم ولی باردارم نمیتونم بخون ...

دوست عزیزم من یه حاجت بزرگ دارم لطف میکنی به نیت من یه نماز جعفر طیار بخونی ممنونتم