سلام دوستان من تازه واردم 😘 ان شا۶الله به حق پنج تن همه خانمها طعم شیرین مامان شدن رو بچشن 🤲
من امروز روز ۳۵ دوره ام هست و دوره من ۲۸ روزه هست ، با امروز ۶ روزه از موعد پریودم گذشته و از دو روز قبل موعد پریودم بی بی چک امتحان کردم تا دیروز و همش منفی بوده 😒
اما علائم دارم و تقریبا مطمئنم باردارم
علائم من بعد از اقدام و تخمک گذاری و باز اقدام بعدی ، کمر درد خیلی شدید گرفتم در حدی که نه می تونستم بشینم و نه دراز بکشم ، گرفتگی عضلات هر دو پا 😦، درد سینه هم داشتم و نوک سینه راستم دردناک شده ، زیر شکمم گاها تیر می کشه ، اون خط زیر ناف رو هم دارم ، نفخ دارم ، مهمترینش احساس سفتی رحم رو دارم و نبض زیر شکم و اینکه روی هاله سینه ام دونه دونه زده که برام خیلی عجیب بود این مورد از یک هفته پیش ایجاد شده و اون موقع من همش منتظر پری بودم 😁 ، از امروز احساس گرمی و نفس زدنم بیشتر شده و امروز بوی مرغ در حال سرخ شدن برام حالت تهوع داشت
و یک مطلب دیگه اینکه من خونریزی لانه گزینی اصلا نداشتم ( مطالعه کردم در اینترنت و گفتن که ممکن هست برخی خانمها اصلا خونریزی لانه گزینی رو نبینن اما باردار باشن )
این اولین اقدام جدی برای بچه دارشدنم بوده ، برام دعا کنید خیلی بچه می خوام ممنون🙏🌹😘
فردا صبح برای آخرین بار تست بی بی چک می گیرم ببینم نشون می ده یا نه 😒
من شنبه می خوام برم آز بدم دیگه مطمئن بشم
نظرتون چیه خانمها ، من باردارم ؟؟؟