2777
2789

من دکتر بهم داده نصف قرص رو میخورم دیروز روز اولم بود صبح خوردم فقط کمی خواب آلو بودم اما نصفه شب حالم یه جوری عرق میکردم میلرزیدم قلبم انگار به سینه کوبیده میشد مجبوز شدم برم دکتر گفت از عوارض قرصاص.حالا کشی از شما اینطور بوده ؟تا کی این عواررض به این شدت هست؟ممنون میشم کمکم کنید

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

لایک

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

کلا قرصای اعصاب باعث عرق کردن یدفعه ای میشه....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اگه مشکل جدی نداری نخور عوارضش خیلی زیاده 

قرار نیست مدت طولانی بخورم چون معدم ملتهبه دکتر بهم داده که استرسم بیاد پایین تا التهاب از بین بره

قرار نیست مدت طولانی بخورم چون معدم ملتهبه دکتر بهم داده که استرسم بیاد پایین تا التهاب از بین بره

بدن بهش عادت میکنه طول درمانت رو خیلی کوتاه کن

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
یعنی اون حالت لرز هم طبیعیه؟خیلی حال بدی بود

آره ...خب پرانول بخور البته از دکترت بپرس

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
آره ...خب پرانول بخور البته از دکترت بپرس

دیشب از دکتر درمانگاه پرسیدم گفت پرانول نخور تا بری پیش پزشکت

دیشب از دکتر درمانگاه پرسیدم گفت پرانول نخور تا بری پیش پزشکت

پرانول اصلا ضرر نداره ...تپش قلب رو نرمال میکنه...حالا باز تز دکترت بپرش