2777
2789

مامان دوقلو هام دکترم فهمید دوقلو دارم گفت باید اصلا کار نکنی امکان سقط داری اگه تایپی های قبلی مو نگاه کنین می میفهمین کی هستم اونم یه هفته است که خونه مامانم هستم شوهرم هم رفته شهرستان منم تو ارومیه هستم خونه خودمم شهرستانه  شوهرم میگه باید برگردی خونه مون من نمیتونم بی تو بمونم ببخشید ها این حرفو میگم منم از وقتی که حامله ام از بوی شوهرم حالم بد میشه برم هم خونه مون باید کار کنم چون با مادر شوهرم زندگی میکنم مثل مادرم بهم نمیرسن  از وقتی هم که گفتم اینجا خونه مامانم راحتم  لباش زمینو جارو میکنه اصلا درکم نمیکنه قبل از این هر وقت مامانم میگفت بمون اینجا می گفتم نه چون خیلیی به هم وابسته هستیم به نظرتان چیکار کنم برم خونه مون؟   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خا کل حاملگیت رو ک نمیتونی خونه مادرت واستی  خونه زندگی خوت چی میشه برو خونه خودت هم راحت تری ک

بــعداز چند سال پول جمع کردن بالاخره آیفون خریدم فقط یه مشکل داره نمی دونم چرا هر وقت دکمه اش رو میزنم در حیاط باز میشه😳🤔حالا ک امضام رو خوندی کلی فحشم دادی بگو لایک ب امضات بزار باهم ااوسکول بعدی رو پیدا کنیم 😄تولوخدا نشکن دلـــــــــــمو