2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم تو باغ عمون و اینا بعد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هر بهانه ای بود ردش کردیمو اونم گوشیشو گزاشتو رفت بیرون منم سریع رفتم تو وات و اینستاش دیدم انواع ...

نمی دونم چرا من این قسمت و تو یکی از رمان هایی که نویسنده ش نونهال بود دیدم... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
کرک و پرک ریخت با این همه دل جرات

☹😂خوب من از این کارا دوس ندارم درواقع ابرو طرف میره اونم جلو کلی ادم کوچیکو بزرگ 

شما خوشت میاد جلو یه تعدا افراد فامیل مضحکه بشی و مسخرت کنن؟

🤔😂اخریشو یادم نمیاد به هر حال من تعریف کردم این چیزا رو چون خودم از این شیطنتا دوست دارم گفتم شاید ...

ببین اصلا باورم نمیشه آخه پسری که میگی اینجوریه صددرصدگوشیشو از خودش دور نمیکنه هی بزاره زمین بره بعد بیاد  ماهم یه اینطوریشو داریم حتی سرویس بهداشتی هم با گوشی میره 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

میگم شنیدی اینجا خیلیا داستان سرایی میکنن و دروغ پردازیهاشون و کتاب داستان‌هایی که خوندن و سریال مسخره هایی که دیدن را به عنوان ماجراهایی که براشون اتفاق افتاده میگن، ولی شنیدی که دست همشون رو میشه؟!!؟!؟!؟؟؟؟!!؟!!

هیچ پسری اسم دوست دختراشو اینجوری سیو نمیکنه وقتی زیادن

بعدم رمانت خیلی آبکی بود بای

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
😉شاید منم اون رمانا خوندمو چیزی که اون لحظه اومد تو ذهنم این بوده🙃

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
میگم شنیدی اینجا خیلیا داستان سرایی میکنن و دروغ پردازیهاشون و کتاب داستان‌هایی که خوندن و سریال مسخ ...

😃رو بشه یا نشه اصلا مهم نیست این اتفاقیه که برام افتاد 

البته نمیگم ایت کاری که کردمو خودم درستش کردمو برنامه ریزیش کردم اینا رو با توجه به چیزایی که قبلا خوندم انجام دادم 

2810