2777
2789
عنوان

افطاراخر:بیایید برا حاجتاتون یس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 23 پست

التماس دعا عزیزم

برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
بنیاد برکت استخدام شدی؟

جایی باهم درموردش حرف زدیم؟

فقط چون یادم نمیاد میپرسم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
جایی باهم درموردش حرف زدیم؟ فقط چون یادم نمیاد میپرسم

تو پستات گذاشته بودی

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
تو پستات گذاشته بودی

اهان بله

ازمونشو شرکت کرد یکی از اشنایان

ولی خب خیلیا اونجا بودن ک با سفارش اومده بودن بدون دادن هیچ ازمونی

فعلا منتظر خبر هستن

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
2804
اهان بله ازمونشو شرکت کرد یکی از اشنایان ولی خب خیلیا اونجا بودن ک با سفارش اومده بودن بدون دادن ه ...

کارش خوبه ؟؟منظورم اینه که اگه قبول بشه خیلی خوبه؟؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍