2777
2789
عنوان

چسبندگی واژن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 13280 بازدید | 54 پست

منم دو سال پیش فهمیدم هنوز هم درگیرش هستم

وقتی دو سال و نیمش بود سوزش ادراری داشت، معاینه شد دکتر گفت خیلی چسبندگی زیاده و با تیغ جراحی کمتر از پنج ثانیه سر پایی بازش کرد

ولی هنوز بعد دو سال شبا که میخوابه خودم بازش می کنم خیلی ناراحت کنندس خون میویفته 

نمیدونم باید چی کار کنم تا بلوغ که نمیتونم همچین کاری بکنم

دکترش گفت درمانش فقط  پماد استروژن کانژوگه است ولی خب برای دختر من اثر نداره😭

فقط دعا میکنم خدا شفاش بده😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام برای چسبندگی دخترت چه کردی،دختر من سه سالشه تازه فهمیدم داره،جواب بده خواهشا

میشه  خواهش کنم 

کمکم کنی 

دخترم ۳سال و نیمشه 

مثل خنگا  نمیدونستم همچین چیزی رو ...

امروز اتفاقی معاینه شد و دکتر گفت چسبندگی داره ...

کامل پوستش اونجا کامل بسته هستش ...

حالم داغونه 

دارم میمیرم 

کمکم کنید شماها چیکار کردین 

پماد داده ک بزنم

اما  من  خیلی گریه میکنم همش حالم بده بد

من الان کامنت شمارو دیدم دقیقا دختر منم یکسالو نیم پیش متوجه چسبندگیش شدم دکتر پماد استرو نمیدونم چی ...

تو رو قران یه دوستی 

یه انسان امشب به داده من برسه 

تو رو خدا کمکم کنین 

دخترم ۳سال و نیمشه فهمیدم چسبندگی واژن داره ، اصلا من اطلاعاتی از این چیزا نداشتم الانم گیج و منگم 

تو رو خدا   کمکم کن 

راهنماییم کن چیکار کنم .

چه کارایی بکنم 

سلام تو رو قران تو رو خدا  کمکم کن  از دیروز شدم جنازه ی متحرک

دختر من دو سالشه دیروز متوجه شدم که خیلی ببخشید سوراخ واژنش بسته شده و یه چیزی مثل پوست روش رو پوشونده خیلی ناراحتم چیکار کنم

مال دختر شما هم همینطوره؟

دختر من دو سالشه دیروز متوجه شدم که خیلی ببخشید سوراخ واژنش بسته شده و یه چیزی مثل پوست روش رو پوشون ...

آره متاسفانه همونه چسبندگی پیدا کرده 

میدونی من ناراحتیم از اینه که اصلا نمیدونم از کی  بسته شده ..

کامل بسته شده ؟ یا یذره بازه؟

ماله دخترم کلا بسته هست فقط یذره ی کوچولوی کوچولو باز مونده 

میگم  هر وقت  دکتر بردی  دکتر هر چی گفت بیا به منم بگو لطفا

امروز بردم دكتر گفت چسبندگي داره و دليلش اينه كه اگر فقط شيرمادر ميخورده و تازه از شير گرفتيش هورموناش به هم ريحته من ٥ ماهه دخترم رو از شير گرفتم و سه روزه متوجه اين قضيه شدم

نميدونم والا دكتره درست گفت يا غلط واي متخصص اطفال بود و تو يه بيمارستان تخصصي كودكان بود

يه پماد داد به اسم استرومارين و گفت يك هفته دو بار دو روز بزن و بعد از يك هفته بيار تا معاينه كنم

گفت چيز نگران كننده اي نيست و در دختربچه ها شايع هست فقط به هيچ عنوان اگر دكتري گفت عمل كنيد زير بار نريد

میگم  هر وقت  دکتر بردی  دکتر هر چی گفت بیا به منم بگو لطفا

مال دختر من كامل بسته شده دكتر فعلا اينا رو گفت حالا بذار يك هفته پماد بزنم و بعد دوباره ببرم ببينم چي ميگه

شما هم زودتر ببر دكتر به نظرم

امروز بردم دكتر گفت چسبندگي داره و دليلش اينه كه اگر فقط شيرمادر ميخورده و تازه از شير گرفتيش هورمون ...

واقعاااااااااا؟

پس باید چیکار کرد یعنی ...

منم شروع کردم استرو مارین رو ...

اما  خیلی بعید میدونم که باز بشه 

چون من اصلا دقت نکرده بودم و خیلی اتفاقی متوجهش شدیم نمیدونم از چه زمانی داره ....ولی معلومه ک تازه نیست ...

حالا امیدم ب جراحی بود 

اونم ک دکتر شما گفته نکنید این کاررو ....

ای بابا 

پس چی میشن اخه 😞

مال دختر من كامل بسته شده دكتر فعلا اينا رو گفت حالا بذار يك هفته پماد بزنم و بعد دوباره ببرم ببينم ...

باز باهم در ارنباط باشیم ببینیم چی میگن دکترا ...

منم  دکتر گفت ۱هفته دیگه بیار معاینه ...

متخصص اطفال هستن ایشونم ...

اما دخترم میگه میسوزه پماد نزن

باز باهم در ارنباط باشیم ببینیم چی میگن دکترا ... منم  دکتر گفت ۱هفته دیگه بیار معاینه ... ...

شما چيكار كردين پماد زدين بهتر شد يا نه

دكتر به من گفت يك هفته روزي دوبار بزن

فردا ميشه يك هفته ولي هيچ تغييري نكرده😔

2810