اصلا نترس...دخترمنم داشت..البته ما وفتی حدود شش هفت ماهه بود دکتر گف پوشکشو باز کن ببینم حرکات لگنش ...
دکتر به من گفت پماد رو بزن بعد چرب شد خودت باید کم کم باز کنی ی کم درد داره ولی الان بچه اس زود جواب میده وقتی بزرگتر شه پریود بخواد بشه نمیتونه و ب مشکل میخوره،الانم ازمایش نوشته فردا ببرمش انجام بدم عفونت اینا نداشته باشه😔من میترسم خیلی وقته اینجوری شده باشه و من نفهمیدم،اذیت نشه بچه ام😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فوقش خارجیه رو پیدا نکردین ایرانیش ک پیدا میشه دیگه از هیچی بهتره...تو کامنتا بود با روغن حیوانیم خوب شده. ایرانیش که دیگه از روغن حیوانی بهتره نگران نباش...
دکتر به من گفت پماد رو بزن بعد چرب شد خودت باید کم کم باز کنی ی کم درد داره ولی الان بچه اس زو ...
نترس عزیزم...برو پیش یه دکتر دیگه...بهتره دکتر خودش انجامش بده به نظرمن...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مرسی عزیزم،خیلی استرس دارم،شوهرمم چندجا داروخونه پرسیده پماد رو نداشتن بهش گفتن تو تحریمه این دارو الکی نپرس گیر نمیاد☹️فردا که فعلا باید ببرمش آزمایش بده تا جواب آزمایشش بیاد بعد
مرسی عزیزم،خیلی استرس دارم،شوهرمم چندجا داروخونه پرسیده پماد رو نداشتن بهش گفتن تو تحریمه این دارو ا ...
عزيزم مشكل دخترت برطرف شد، چيكارش كردي، دختر منم چهار سال و نيمشه مشكل چسبندگي لابياي مينور داره، تو نت سرچ كردم نوشته بود تا سن بلوغ با ترشح هورمون استروژن خوب ميشه ، شما چيكار كردين؟نگران شدم
عزيزم مشكل دخترت برطرف شد، چيكارش كردي، دختر منم چهار سال و نيمشه مشكل چسبندگي لابياي مينور داره، تو ...
من الان کامنت شمارو دیدم دقیقا دختر منم یکسالو نیم پیش متوجه چسبندگیش شدم دکتر پماد استرو نمیدونم چی براش نوشت پیدا نشد یه دوستی از ترکیه برام آورد زدمش باز شد اما چند وقت یبار باز میبنده بازم براش میزنم از همون پماد تنها دوای دردش همون پماده