2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست
خب چیکارکنم درست بشه

درست نمیشه.من دوستم عین تو هست.داره پول جمع میکنه و کار میکنه ک اگه یه روز خواست جدا بشه پول دو تا عریضه و تاکسی داشته باشه.مردش عادت کرده ک پول نده و دیگه هم حریف نمیشه.جرات دعوای انچنانی هم نداره.میگه دل زده شده و با وجود بچه هم میخواد بره.واسه همین میگم ادامه زندگیت سخته.این مردها فقط خوردن رو کافی میدونند اونم در حد بخور نمیر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه راهم دوره نمیتونم برگردم...خیلی جاها خوندم که نباید خوابید اما خب چیکار میشه کرد مسیرم دوره..

بله عزیزم منم مثله شمام،اصلا دوس ندارم بمونم ولی مجبورا میمیونم

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤
از آدم حسود و کسی که از کاه کوه میسوزه باید ترسید مشکل اینه رفت و آمد خانواده شوهرم زیاده یعنی من جا ...

اره برا همین میگم باهاش رو در رو حرفتو بزن و ارومش کن چون وحشتناک حسوده خاک تو سرش

من همیشه میگم خب مامانم اگه عروس بیاره  دوست دارم با مامانم چطور رفتار کنه منم همون طور با مادرشوهرم  رفتار می کنم

اگه هم توقعشون از من بالا بره پشت گوش میندازم  و همیشه حد تعادل دوست دارم نه زیاد صمیمی و نه زیاد خشک و بی احساس 

با جاری یکم درد دل کردم یبار و بشدت پشیمونم، صمیمی نشدن با جاری بهترین کاره. بعد هم رفت و. آمد کم ب ...

👌منم از جاری سر همین قضیه بدجور زخم خوردم

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
مثلا چیشد؟ من ی عروس راه دورم یکم نگران شدم این پیام شمارو خوندم

تو بقیه تپیکا نوشتم ک چیشد نه گلم نگران نباش همه آدما که مثل هم نیستن..حالا مادر شوهر من حیوون بود از شما ایشالله خوب برخورد میکنه...گرچه منم نباید زیاد میموندم

درمورد خانوادش دخالت نکن دستوری نده ک مادرت اینجوری باش با خواهرت اینجوری  و اینکه  زود ز ...

پس ی سری حرفارو چجوری انتقال بدیم ب همسرمون،ک تکرار تونه اون کار یا رفتارو

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤