2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست
بچه ها یه هم فکری کنید  من یه جاری دارم که نسبت بهم حساس شده ما شرایط مالی خب خوب و رو به بالا ...

بنظر من خودت باش رفتار اون لشتباه بوده ولی گاهی بی پولی باعث خساسیت های بیجا میشه شما خانومی کن باهاش عادی باش نه خیلی صمیمی که دور برش داره نه خیلی سرد عادی باش

با خوندن این تاپیک حالم بد شد آخه منم تو عقدم همه ی این چیزایی که گفتین رو انجام دادم و پشیمونم خیلی ...

ن ن عزیزم حالا شما سریع حرفای بچه هارو با زندگیت مقایسه نکن من این تاپیکو زدم که کمکی بشه برا بهتر زندگی کردنامون نه خدایی نکرده حال شما عزیزان گرفته بشه..ببینم گلم یکم شرایز اقتصادی بده و باید شوهرامونو درک کنیم و بهشون فشار نیاریم...نه که خیلی کوتاه بیایم و نه خیلی فشار وارد کنیم...شما خدا بهتون عقل داده و با عقل خودتون تمرکز کنید که ایا الان شوهرم میتونه فلان هزینه رو برام بکنه مثلا توقع عمل دماغ ۲۲ میلیونی از یه مردی ک تازه اول راهه نداشته باشین...پس تو زمینه اقتصادی شرایط متفاوته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن ن عزیزم حالا شما سریع حرفای بچه هارو با زندگیت مقایسه نکن من این تاپیکو زدم که کمکی بشه برا بهتر ز ...

نه من خیلی کم توقعم. جشن عقد و عروسی نخواستم طلا نخواستم حاضر شدم بخاطر پول رهن که نداره برم تو ساختمون مادرشوهرم زندگی کنم ولی شوهرم حتی حاضر نیست برام لباس بخره، پول که اصلا نمیده، یه آبمیوه هوس کنم اخماش میره توهم میگه ندارم... 

بنظرم عادی باش. به روی خودت نیار. مثل همیشه باش و خیلی هم باهاش گرم نگیر

ببین مثلا سر مسائل کوچیک خیلی کوچیک داستان درست میکنه سری قبل با دختر بزرگم سر اینکه پسرش گریه کرد دعوا راه انداخت من هیچی نگفتم و اومدیم این دفعه پسرش دختر کوچیکم رو زد و دخترم گریه افتاد و جاریم گفت ای بابا مهسا خودش میزنه خودش گریه میکنه من فقط گفتم مهسا هم کتک زد هم کتک خورد این حرفها رو نزن بده سر بچه دعوا کنیم ببین داستانی درست کرد رفت تو کوچه گریه و ناراحتی و زنگ زد مادر شوهرم که مهرانه مند تحقیر میکنه و دختر بزرگم اونجا بود فهمید بهم گفت من واقعا موندم باهاش چه رفتاری کنم خیلی ناراحتم‌ چند روزه ناراحتم

بچه ها یه هم فکری کنید  من یه جاری دارم که نسبت بهم حساس شده ما شرایط مالی خب خوب و رو به بالا ...

عزیزم عادی و صمیمی سلام علیک کن بعد دیگه محل نده تا خودش حرف بزنه.اصلا برات مهم نباشه دردش چیه.جاری منم همینطوره.گاهی خودش میاد سمتم و گاهی هم میخواد شوهرش رو سمت خودشون بکشه زیراب خانواده شوهرش رو میزنه.عادت میکنی

نظرم اینه مستقیم باهاش حرفتونو بزنید ...بگید اخه چرا همچین فکری میکنی..‌نزارید حسادتش بیشتر بشه..ادم حسود خطرناکه...مستقیم به نظرم حرفتونو بهش بگین و بگین ک داره اشتباه فکر میکنه...اگر قانع شد که هیجی نشدم ولش کنید و محلش ندید

نه من خیلی کم توقعم. جشن عقد و عروسی نخواستم طلا نخواستم حاضر شدم بخاطر پول رهن که نداره برم تو ساخت ...

تو دیگه خیلی اوضاعت بده.ناراحت نشیا اما برای خودت یه منبع درامد یا کار خونه جور کن استقلال بگیری.این مرد فقط هم خواب میخواسته و کلفت.مرد اینجوری زود ازش دل کن میشی.واسه بچه دار شدن عجله نکن

عزیزم عادی و صمیمی سلام علیک کن بعد دیگه محل نده تا خودش حرف بزنه.اصلا برات مهم نباشه دردش چیه.جاری ...

به خدا میترسم آخر حسودی و انرژی منفی شون دامن زندگی و بچه هام رو بگیره همش میترسم من آدم خیلی مهربونی ام خیلی دلسوزم  خیلی خیلی ساده میگردم یعنی باور کن خجالت می کشم مانتو یه میلیونی بپوشم میگم نه اونی که نداره غصه می خوره یعنی کسایی که ما رو نمی شناسن  باورشان نمیشه شرایط مالی مون چه طوره واقعا برام عجیبه یه آدم چقدر میتونسته خوبی های یک نفر رو بذاره پشتش و اینجوری قضاوت کنه

اره عزیزم عشق وزندگیم این دوتا پسر گلم هستند  ذات ووجود هیچکسی تغییر نمیکنه😔😔😔😔 ددختی که ...

منم با دخترم عاشقی میکنم ، اینو با تموم وجود حس کردم ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است !

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
خله بابا ولش کن حسوده دیگه کاریش نمیشه کرد

از آدم حسود و کسی که از کاه کوه میسوزه باید ترسید مشکل اینه رفت و آمد خانواده شوهرم زیاده یعنی من جاریهام رو از خواهر هام بیشتر می بینم