دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی شوهرت نیست خانه ی مادرشوهر نرو اونجا که رفتی زیاد کارنکن زیادی هم بهشون محبت نکن که تبدیل به وظیفه نشه اگرم دیدی بچه هاش نشستن وبلند نمیشن کمم بدن توهم فقط ظرف ها را ببر داخل آشپزخانه بزار البته اگه زیاد بود یا احساس کردی میخواهن گردنت بندازن ظرف هارا نشور
خوب میکنی چون واقعا بعضی چیزا بدردت میخوره من یک ساله عقدم به این نتیجه رسیدم نباید زیاد خونه مادر ش ...
منم عقدم و اصلا رفت و آمدم زیاد نیست و حتی یه شب نموندم و کاملا راضیم.. اره من خودم موافق رفت و امدا و موندنای زیاد نبودم و نیستم.. بقیه تعجب میکنن ولی برام مهم نیس ، مهم ارامش و حفظ شخصیت و احترامیه ک الان دارم🙂
من به لطف نصایح و درسهای خانومای نی نی سایتی عقد و نامزدی خوبی داشتم. زیاد رفت و آمد نکردم . هیچ شبی رو اونجا نموندم . با خواهر شوهر و جاری صمیمی نشدم. فقط احترام. حتا تماس نمیگیرم. الان دیگه عادت کردن و میدونن ک اهل زنگ و این چیزا نیستم. دنبال صمیمیت با منن و منم همچنان راه خودمو میرم. حتا کلمه ای باهاشون دردودل نکردم.