من تو ست کردن وسایل مشکل دارم یعنی واقعا سلیقم خوبه ها فقط نمیدونم چجوری ست کنم الان فانوسارو دیدم دلمو برد کدوما بهترن؟؟؟من خونه با فضای باز مبل چستر فرش فیلی پرده های ساده سفید دارم ببینین اینا بش میاد
پست بعد میزارم چون اینجا میگن مین گذاریه🤪😃
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رنگ سیلور بگیر بیشتر به خونت میاد ولی اون سفیده بالاش بجای رنگ گلد،طوسی بود هم با توجه به چی ...
ب خودم باشه همشو میخرم😂
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....