2777
2789
عنوان

دیسپلازی استخوان

1553 بازدید | 36 پست

سلام.دوستان...تو سونو به من گفتن دیسپلازی استخوانی باید مجدد انجام بشه..گفت اندام بازو و ران رشدش نسبت به بقیه اندامها در هفته۳۲ کمتر هستش..کسی میدونه یعنی چی؟ چیکارباید کرد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، وقت بخیر یه سوال داشتم منم مشکلی مشابه شماداشتم 

، میخواستم بدونم آیا شما بچتو به دنیا آوردی ؟ آیا مشکل دیسپلازی داره یانه؟

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
سلام عزیزم، وقت بخیر یه سوال داشتم منم مشکلی مشابه شماداشتم  ، میخواستم بدونم آیا شما بچتو به ...

پسر منم ۳-۴ هفته اختلاف داشت فقط دور سرش هفتش درست بود بقیه چیزاش عقب بود ولی خداروشکر سالمه، فقط به دنیا اومد خیلی کوچولو و کم وزن بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پسر منم ۳-۴ هفته اختلاف داشت فقط دور سرش هفتش درست بود بقیه چیزاش عقب بود ولی خداروشکر سالمه، فقط به ...

خدارو شکر که پسرتون سالمه، ان شاالله خدا حفظش کنه

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
خدارو شکر که پسرتون سالمه، ان شاالله خدا حفظش کنه

ممنون عزیزم، به امید خدا نی نیه شما هم صحیح و سالمه

منم خیلی سر این قضیه استرس کشیدم آخرشم فشار خونم بالا رفت و پسرم دیگه هیچی وزن نگرفت، سعی کن استرس نداشته باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم، به امید خدا نی نیه شما هم صحیح و سالمه منم خیلی سر این قضیه استرس کشیدم آخرشم فشار خون ...

عزیزم خیلی ممنونم ، اما من دوتا جنینم توی سونو آنومالی گفتن مشکل دیسپلازی داره و دست ها و پاهاش رشد نکرده، البته چهاربار چهارجای مختلف سونو کردم همینوگفتن ، من هم سقط کردم، اخری پارسال بود ، انقد از این موضوع ناراحتم هنوزم همش سرچ میکنم و دربارش میخونم ، ببینم این مشکل از چی پیش میاد و درمان داره یانه

عزیزم خیلی ممنونم ، اما من دوتا جنینم توی سونو آنومالی گفتن مشکل دیسپلازی داره و دست ها و پاهاش رشد ...

عزیزم، چقدر سخت ...

توکلت به خدا باشه پیگیرم که حتما هستی انشاالله این سری باردار شدی جوجت صحیح و سالم برات بمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40