2777
2789

سلام خانمها من ۵ ماه پیش عمل اندومتریوز داشتم لاپراسکوپی کردم خیلی هم پیشرفته بود ۳ ماه قرص وروژست خوردم بعد رفتم دکتر نه گذاشت نه برداشت گفت اگر میخوای بچه دار بشی باید ivf کنی گفتم طبیعی نمیشه گفت چرا حالا اقدام کن اگر شدی که بسیار عالی تازه واسه من راها و قرصهای که واسه طبیعی بچه دارشدن هست بهم گفت دکترها کاسب شدن اول راهی که خودشون به درامد میرسن و پیشنهاد میدن بعد روش اسون تر گفتم چقدر هزینشه انقدر راحت از ۳۰ میلیون پول گفت که انگار ۳۰۰ تومن باید هزینه کنی 

خلاصه سوالم اینه که کسی هست بعد از عل اندومتریوز باردار شده باشه طبیعی فقط اونا که اندو داشتن بگن چون خیلی فرقشه با کیس معمولی خیلی نگرانم تورو خدا اگر کسی تجربه داره کمکم کنه 

عزیزم من اطلاعی ندارم 

فقط ی سوال هزینه لاپرا چقدر شد؟!

سخت بود عملش؟!جای عمل رو شکمتون موند؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من اطلاعی ندارم  فقط ی سوال هزینه لاپرا چقدر شد؟! سخت بود عملش؟!جای عمل رو شکمتون موند؟ ...

عزیزم دکتر من بیمارستان خصوصی بود منم بیمه نداشتم حدود ۳۵ ملیون شد اندو من زده بود به روده هام خیلی خطر ناک بود ولی خداروشکر از بین رفت دوتا دکار امدن بالاسر عملم درد نداشتم ولی انقدر تو بیمارستان ترس از کرونا داشتم اروم قرار نداشتم جای عمل ۴ تا نقطه مونده رو بدنم اگر اندو داری سریع عمل کن که کارت خدایی نکرده مثل من سخت نشه 

من. با اولین پریود بعد عملم باردار شدم.تقریبا 1 ماه بعدش.با قرص و آمپول آزادسازی

به سلامتی مبارک باشه خداروشکر یعنی منم باید برم با قرص امپول اقدام کنم ؟ 

عزیزم دکتر من بیمارستان خصوصی بود منم بیمه نداشتم حدود ۳۵ ملیون شد اندو من زده بود به روده هام خیلی ...

خداروشکر ک خوب شدین الان 

والا من ی کیست خیلی بزرگ دارم باید لاپراسکوپی بشم یکم میترسم 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

اینم بگم ک از خدا بخواه پزشکا خیلی نمیتونن دقیق بگن 

من ک دوسال باردارنشدم هم خودم هم همسرم مشکل داشتیم دکترم گفت باید ای وی اف کنی منم گفتم اسباب کشی کنم بعد  میرم سراغ کارای ای وی اف ک ماه بعدش متوجه شدم باردارم باورم نمیشد بعدم ک رفتم دکترم گفت باید سقط بشه چون کنارش ی کیست ده سانتی هست و اینکه دهانه رحمت نمیتونه بچه رو نگه داره خود ب خود سقط میشه ماه پنج و شش 

خلاصه رفتم ی دکتر دیگه اون گفت چرا سقط کنی تهش مگه نمیگن نمیمونه پس بزارهمون وقت سقط بشه نگه دار ب خدا توکل کن خلاصه بچم الان پنج سالشه صحیح وسالم انشاالله شمام سال دیگه بچت تو بغلته بزودی بارداربشی

[QUOTE=189804171]اینم بگم ک از خدا بخواه پزشکا خیلی نمیتونن دقیق بگن  من ک دوسال باردارنشدم هم خودم هم همسرم مش ...[/QUO

خداروشکر ایشالله من چیزی از خدا به زور نمیخوام اگر بچه تو سرنوشتم باشه خودش میاد اگر قرار باشه موجودی از شکل بگیره ادم اعتقادی نیستم ولی به سرنوشت اعتقاد دارم ایشاللله که هر چی خیره همون بشه ممنون از انرژیت عزیزم 

[QUOTE=189804171]اینم بگم ک از خدا بخواه پزشکا خیلی نمیتونن دقیق بگن  من ک دوسال باردارنشدم هم ...

انشاالله عزیزم بهترینها برات اتفاق بیفته

چرا بودم قرص وروژست میخوردم تازه تموم شده امروز رفتم پیشش اینجوری گفت که بایدivf کنم حتما

حتما با یه دکتر دیگه مشورت کن.چون همه ی دکترا اول با قرص و آمپول امتحان میکنن.نشد خونه آخر میرن سراغ ivf

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜