2777
2789
عنوان

کانون چندقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 66281 بازدید | 171 پست
سلام مفتاح عزیز آقازاده هاتون خوبین بابا کجایی دختر کلی دلواپست بودم چه خوب کردی به نی نی هات شیر خشکم میدی طفلی ها گناه دارن گشنه بمونن من که از اول اصلا ریسک نکردم که ببینم با شیر من سیر می شن یا از همون اول شیر خشک هم دادم چون تو فامیلمون پر دوقلو بود هیچ کدومشون نتونسته بودن فقط شیر مادرشونو بخورن ... تازه من که تنها باشم اصلا وقت نمی کنم چیزی بخورم تا شیرم بیاد یکی باید بیاد به دادم برسه تا من یه چیزی دهنم بزارم... اون وقت چه جوری می خوام فقط شیر خودمو بدم ...باز خوبه تو خواهرت پیشته من که خواهر ندارم مامانمم سر کاره بعد سر کار میاد یه سری به من میزنه و میره.... بعضی وقتها دلم می خواد فقط جیغ بزنم از درد گردن تا کمرو خستگی........2 تاشونم بغلی هستن پدرم در اومده ... از زندگی افتادم... دیروز کلی قاط زده بودم که چرا اول جوونی قدرخودمو در گیر ش شوهرو بچه کردم آخه من تازه 22 سالم تموم شده...........ولی خدارو شکر واقعا خدارو شکر ... بعضی وقتها آدم تو خستگی می زنه به فاز ناشکری.... خدایا منو ببخش
آخ مفتاح جونم گفتیااااا داغ دلمو تازه کردی من حاضرم برم دیوونه خونه تا حداقل یه استراحتی بکنم ... خیلی داغمونم
هستی من تا 2 ماه شبا 12 بیدار میشد تا خود 9 صبح بیدار بود تو روزم یه سره خواب بود حتی صورتشو که میشستم چشاشو باز می کرد دوباره می بست
ولی تا 2 ماهه فقط .بعد خوابشون تنظیم می شه نگران نباش شبا می خوابن فقط برایه شیر پا می شن دوباره می خوابن.... البته من که پا می شم بهشون شیر بدم بی خواب می شم خلاصه اینا تو هر سنی برایه ما یه برنامه ایی دارن تا دنیا دنیا است باید براشون بدوییم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دلم واسه خیلی چیزا تنگیده واسه این که رو تختم بخوابم (همش تو اتاق بچه ها رو زمین ولووام)
واسه این که با شوشو غذا بخورم
واسه خرید کردن
واسه تفریح کردن
واسه به خودم رسیدن
دلم واسه خودمم تنگ شده
واسه هیکل سابقم
.
.
.
سلام کپینی جان خوبی عزیزم سه قلو ها خوب اند تو که استخاره کردی دیدی خوبه 3 تا شو نگه داری چرا می گی پشیمونم ؟؟توکل به خدا کن هر سه تاش می مونن

یه تاپیک هست یه خانمی 4 قلو داره برو ازش سوالهات و بپرس

هدیه جون خوبی نی نی ها خوب اند خیلی زوده که آنقدر دلتنگ شدی البته طبیعی بعد از یه مدتی دیگه حتی احساس دلتنگی هم نمی کنی چون این دوقلو ها پدری ازت در نمی ارن که خودت را فراموش می کنی و فکر می کنی که زندگیت از اول همین بوده
بهارک عزیزم سلام

ببخشید من همیشه مزاحمت هستم ببخشد میخواستم بدونم عمل سرکلاژ رحم درد داره مراقبتهاش طوری بود کارهای روزمره مثل تمیز کردن غذا پختن انجام میتونیم بدیم ممنون میشم زود سوالم جواب بدی خیلی نگرانم دعا کن
مفتاح جون ممنون سلام
ببخشید در مورد سرکلاژ هنوز نگرانم ماه ند باید این عمل انجام بشه بدبختی دکتر به من گفته بود لقاح مصنوعی باید باردار بشی ولی من طبیعی باردار شدم هر وقت اینطوری باردار شدم ماه 4 همیشه سقط میشه آبنرمال اسپرم شوهرم 78 هست چکار کنم دیونه شدم الان هپارین و پروژسترون آسپرین داده نمیدونم نگرانم
سلام مفتاح جون

ممنون از اینکه برام وقت میذاری عزیزم خدا را شکر فعلا مشکلی نیست به من سلکسن و شیاف پروژسترون و آسپرین و اسید فولیک داده تا 3 ماه باید اینها را هم بزنم هم استفاده کنم باز هم 50 هست بمونه یا نه توکل بخدا میکنم بوس
آناهیتا جان مثل این که بهارک سرش شلوغه می شه شما کمی راهنماییم کنید .من 9 تیر انتقال جنین داشتم از مهر باید سر کار برم و 1.5 تو راهم به نظرت مشکلی پیش نمیاد. یکبار هفته شش سونو رفتم آیا لازمه دوباره برم آخه هیچ احساسی ندارم نه ویار و نه هیچی انگار که حامله نیستم 20 خرداد آخرین پری بوده . میشه بگی چه چیز هایی را بهتره رعایت کنم و چه توصیه ای برام داری.امیدوارم دومی ات به سلامت دنیا بیاد
الهام جون مبارکه نگران نباش من هم تو حاملگی تا ماه 7 ویار نداشتم بعضی اوقات خیلی کم ویار داشتم نمک کم استفاده کن اگر نشستی سعی کن یک مقدار زیر پات روی کاناپه یا میز بذاری فکر کنم بهارک مدام سر کار میرفت داروهات سر ساعت استفاده کن دماش هم توجه کن مثلا به من قبلا هپارین داده بود تو یخ یا یخ خشک میبردم میزدم اصلا نگران نباش چند تاش گرفتن اگر خواستی بنویس چون یک قل ویارش هم کمتره من هم بچم ریز بدنیا اومد خدا را شکر الان قدش خوبه امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی مثلا دستشویی فرنگی استفاده کن مراقب باش عفونت ادراری نگیری آب روزی 8 لیوان بخور میوه و سبزی و سوپ برنج کمتر ولی بیشتر گوشت و میوه زیاد شیرینی هفتهای یکبار استراحت هم استرس نداشته باش من الان اولی با انتقال باردار شدم دومی خودم طبیعی باردار شدم البته دکتر گفته 50 به 50 اگر خدا خواست میمونه ببینیم خدا چه میخواهد برای من هم دعا کن آخه من قبلا باردار میشدم ولی سقط میشد برای همین نگرانم آبنرمال شوهرم زیاد بود نگرانم دکتر گفته روی بارداری اصلا حساب و کتاب نیست بعضیها با واریکوسل هم باردار میشند محتاج دعا سوالی داشتی بپرس عزیزم
سلام آناهیتا جان خوبی ببخشید دیر جواب دادم عمل سر کلاز اصلا درد نداره و تا قبل از 16 هفتگی انجام می شه بیهوشی کلی نهایتا 10 دقیقه بعد از 3 روز استراحت هم به حال عادی بر میگردی
تونستی بریپیش معینی . خبرش را بده

الهام جون عزیزم ویار من از 8 هفته به بعد شروع شد و بعد از انتقال یک هفته استراحت کردم و به سر کار برگشتم حتی جواب مثبت هم نگرفته بودم ولی خیلی احتیاط می کردم تا 2 ماه قبل زایمان هم سر کار بودم ولی پیاده روی نمی کردم و کار خونه و آشپزی و وووو تعطیل بود البته این راه مبگم که محل کارم به خونه خیلی نزدیک بود
2810