2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه قشنگ خط چش کشیدی چطوری میکنی؟ منم چشمام مثل تو دوست دارم درشت تر بشه ولی بلد نیستم خط چش بکشم

عزیزم من اصلا اصلا بلد نبودم هزار بار خط کشیدم بازم پاک کردم بعد فیلم های خط چشمم خیلی میدیدم الان خیلی خوب یاد گرفتم .الانم نمی دونم چجوری توضیح بدم

2804
عزیزم من اصلا اصلا بلد نبودم هزار بار خط کشیدم بازم پاک کردم بعد فیلم های خط چشمم خیلی میدیدم الان خ ...

من کنج هارو کلفت میکنم اعصابم خراب میشه عکس چشات هنوز هست تو تاپیک از روش اسکرین بگیرم تمرین کنم ؟اسم خط چشت چیه؟

عزیزم چجوری ؟یعنی بذاریم چندساعت برنج خیس بخوره؟

نه عزیزم.برنج رو وقتی آبکش میکنی آبش رو بردار...البته نباید نمک داشته باشه

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
روش استفادشم بگو😄مثلا چقد بمونه رو پوست یا سر  یا اصن ا برنج و میذاریم سخچال یا هرروز باید با ...

برنجو که ریختی تو قابلمه و جوشید وقتی ریختی تو آبکش آبش رو بردار.رر

روش استفادشم اینه که واسه پوست هر ماسکی باهاش درست کردی وقتی زدی به صورتت میذاری خشک شه بعد میشوری...واسه مو هم قبل از حموم اسپری میکنی به موهات یک ساعت بمونه بعد برو حموم...موها خیلی نرم میشه و شنیدم پرپشتم میکنه...

کره ای ها خیلی ماسک آب برنج استفاده میکنن

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

فقط  از این همه زیبایی و چشمای خوشگل میتونم بگم ...سبحان الله سبحان الله سبحان ال...سبحان ا... سبحا.....

2809