2777
2789
عنوان

خودکشی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3455 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی منم با قرص خودکشب کردم داداشم الهی بمیرم براش گریه میکرد پشت تلفن وقتی تو بیمارستان بودم میگفت فلج شدی دیگ نمیتونی راه بری 

هیچ وقت تا حالا اینجوری ندیده بودمش 

بمیرم برای داداشم

بمیرمممممممممممم

خدا منو ببخشه خدایاااا ببخش 

باید تقاص اشکاش رو پس بدم ظلم کردم 

الان خواهرت چطوره ؟؟؟

دکتر و روانپزشکم اومد بالا سرش منو بردن بخش روان دو هفته

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اسی منم با قرص خودکشب کردم داداشم الهی بمیرم براش گریه میکرد پشت تلفن وقتی تو بیمارستان بودم میگفت ف ...

عزیزم بگو چ قرصی خوردی و اینکه بعد اینکه خوب شدی تاثیری روت نذاشت؟ الان مشکلی نداری؟ خداروشکر ک زنده موندی

عزیزم بگو چ قرصی خوردی و اینکه بعد اینکه خوب شدی تاثیری روت نذاشت؟ الان مشکلی نداری؟ خداروشکر ک زنده ...

قرص تشنج و خواب قوی 

اینا هم دارو ضد افسردگی بودن

اگ فلح شده بودم ک الان از دوری با خودکشی دوم تو جهنم بودنم

الان خواهرت چطوره جواب سوالام رو ندادی ؟ 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

زندگی پس از زندگی رو نبینین شما؟ تجربه ی کسایی ک خودکشی کردم بدترین تجربس، انشالله ک برگرده و براش دعا کنین التماس خدا کنین خیلی بده واقعا. من قبل از اون نمیدونستم 

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 
از چه لحاظ؟

زندگی پس از زندگی را دیدین, کسایی که خودکشی کردن را اورون, همشون میگفتن بعد مرگم ما همه این مشکل و ناراحتی را با خودمون برده بودین اونور علاوه بر اون مشکل بزرگترشون جایگاه وحشتناک و عذابشون بوده

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
زندگی پس از زندگی را دیدین, کسایی که خودکشی کردن را اورون, همشون میگفتن بعد مرگم ما همه این مشکل و ن ...

زندگی پس از مرگ را از کجا دیدم؟😕😕

چندبار مردین و زنده شدین که اینقدر مطمئنین؟!

زندگی پس از مرگ را از کجا دیدم؟😕😕 چندبار مردین و زنده شدین که اینقدر مطمئنین؟!

شبکه 4هرروز ساعت 6ونیم میتونی ببینی اسم برنامه ش زندگی پس اززندگیه تجربه کساییه که توکمارفتن واون جهان ودیدن وبرگشتن

جدید نیست. از قدیم مردم وقتی تحمل زندگی براشون سخت میشده برای خلاصی از شر این زندگی، خودکشی میکردن. ...

ولا برای کسی ک خودکشی میکنه اون دنیا آرامشی وجود نداره

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤