2777
2789
عنوان

به پای این پسر میمونید؟

290 بازدید | 20 پست

یه آقا پسری که اهل تلاش و‌کوششه .سالمه.و‌خوش اخلاقه.شغل داره اما درآمدش کمه خودش میگه شغلش موقته چندماه بعد بیرون میاد....خونه داره شاید ارزشش دو تومن باشه...ولی به نام پدرشه. کلا‌دوتا‌ بچن و‌اون یکی‌ داداشم به همین‌شکل خونه داره ینی‌ فعلا‌به نام‌پدرشه🤦‍♀️  ماشینم داره و‌ به امید پولی نشسته‌که‌از پدرش‌بهش برسه‌در ۴۰۰ ۳۰۰میلیون که‌باهاش‌کاری راه بندازه‌.در کل‌وضع مالی‌خانواده شون عالیه و خواهان دخترخانم هستن فقط فرصت خواستن تا شرایط بهتر بشه پا پیش بزارن.نظرتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر متاسفانه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

شرایط مالی از نظر من مهم نیست

مهم اینه دوستش داشته باشم اگر با معیار هام جور بود ب پاش میمونم قطعا😅

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست

خیر

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕