2777
2789
عنوان

چقدر اینجا خلوت شده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخصوصا امروز حتی ی تاپیک باحالم نیس  دیگ عکسم نمیذارن💔🚶🏻‍♀️

ریختن یه جا دیگه من امار دارم

قربون خودم برم نه عملیم  و نه فتوشاپم  زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر  بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان  تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐

چون همه روزه هستن و فعلا ترک گناه کردن 😁😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

دارن برا امتحاناشون میخونن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ریختن یه جا دیگه من امار دارم

منم میدونم ریختن کجا 😎

خودمم هستم ولی از اونجا خوشم نمیا

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911
ی تاپیک شاد بزنین باوا🙌

پیشنهاد نده خودت بزن روحمون شاد بشه😐

قربون خودم برم نه عملیم  و نه فتوشاپم  زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر  بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان  تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐
منم میدونم ریختن کجا 😎 خودمم هستم ولی از اونجا خوشم نمیا

تو کدوم اولیه یا دومیه که تازه چند ماهه تاسیس شده😐 اونجا احساس غربت میکنم من

شانس‌مایه دلمون ازغصه ترکید یکی نیست حرف بزنیم

هر چه دل تنگت میخواد بگوووو

دارن برا امتحاناشون میخونن

همه بچه مدرسه ایی هستم اینجا؟😐

تو کدوم اولیه یا دومیه که تازه چند ماهه تاسیس شده😐 اونجا احساس غربت میکنم من

مادران و میگم😐

من بلدنیستم باهاش کار کنم💔🚶🏻‍♀️

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911