2777
2789
باسلام من دیروز رفتم دبستان پرسش توی خیابان مطهری را بررسی کردم مدرسه ساختمان قدیمی داره ولی یه حیا ...

ولی از نظر مذهبی با بچه ها کار نمی کنن یعنی راجع به نماز و مسجد و دعا هر چی توی کتاب ها هست راجع بهش اردو دارن جشن های میلاد انچنان بهش پرداخته نمیشه. بیشتر خوانواده های موارد دینی براشون مهم نیست و گاها حتی مخالف این هستن که از دین توی مدرسه صحبت بشه حتی راجع به جشن تکلیف هم بعضی خانواده ها اعتراض دارن. البته مدیر مدرسه معلم های خیلی خوبی برای قران وهدیه ها انتخاب میکنه که با بچه ها ارتباط خوبی بگیره ولی در کل جو مدرسه از لحاظ  مذهبی در حد مدارس معمولی هم نیست

CafeMom Tickers

عزیزم من پاسخ دادم. خرد را که میدونم خوب نیست دانا را اطلاعی ندارم و حوریه را مطمینم که عالیه چون چن ...

ممنونم عزیزم ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین والا به خدا گیج شدم خودم.راستش از 6 تااز مادرا که دخترشون خرد بود سوال کردم خیلی راضی بودن فقط شهریه رو مشکل داشتن. 

فکر کنم باید دوباره حوریه رو سربزنم شاید واقعا اون روز نظافتش خوب نبوده.البته از نظ ساختمانی که قدیمی هست .ای کاش اونایی که این طرفا بودن نظر میدادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون دوستان.دوستم پسرش ابوالفضل میرفت خیللللی می نالید.میگفت رفتارشون بابچه هاخیلللی بده.من واردجزی ...

واقعا؟ من تصميم دارم پسرم ابوالفضل ثبتنام کنم کاش دقیق تر ميپرسيدين ازش ...استرس گرفتم

با عرض سلام 

من دو تا دختر دارم یکی کلاس هفتمی و یکی هم کلاس سومی که کلا هر دو دانش آموز نوید بودند دومی هم هنوز هست ولی اون جوری که باید راضی باشم نیستم ،مدرسه نوید از دو سال پیش تا الان کیفیتش اومده پایین و نیمی از کارها و جشن هایی که برای بچه ها میگرفتند ضعیف شده ولی هزینش همچنان گرفته میشه و هزینه مدرسه که امسال خیلی عجیب و غریب رفت بالا ،هزینه برای سال ۹۸-۹۹‌ سه ملیون زیاد شد ، تو این وضعیت اقتصادی بد ۸میلیون مبلغ زیادی هست  که اگر بخوایم هزینه لباس و وسایلی که میخوان را اضافه کنیم حدود ۱۰میشه . اخلاق کادر بسیار خوبه ، از نظر درسی معلمای خوبی داره ولی تکالیف خیلی زیاده و بچه کلافه میشه کلاس های کامپیوتر و زبان خوبه ومشکلی نداره ولی بچه هایی که در نوید هستند به دلیل اینکه اکثریت مرفه هستند و مسافرت خارجی زیاد میرند اخلاق زیاد جالبی ندارند و یاد گرفتند با پول و مسافرت و ماشین پدرشون قیافه بگیرند وهمین باعث آزار و اذیت بعضی از بچه ها میشه و یک مدرسه اولیا محور هست و حاشیه  بین مادران زیاد هست و مادرا مرتبا با هم بحث میکنند . اینا همش تجربه من درخصوص این مدرسه بود راستش من خودم اگر یک مدرسه دولتی عالی پیدا کنم بچمو میبرم چون جو این جور مکان ها بچه را   پر توقع بار میاره 

با عرض سلام 

من دو تا دختر دارم یکی کلاس هفتمی و یکی هم کلاس سومی که کلا هر دو دانش آموز نوید بودند دومی هم هنوز هست ولی اون جوری که باید راضی باشم نیستم ،مدرسه نوید از دو سال پیش تا الان کیفیتش اومده پایین و نیمی از کارها و جشن هایی که برای بچه ها میگرفتند ضعیف شده ولی هزینش همچنان گرفته میشه و هزینه مدرسه که امسال خیلی عجیب و غریب رفت بالا ،هزینه برای سال ۹۸-۹۹‌ سه ملیون زیاد شد ، تو این وضعیت اقتصادی بد ۸میلیون مبلغ زیادی هست  که اگر بخوایم هزینه لباس و وسایلی که میخوان را اضافه کنیم حدود ۱۰میشه . اخلاق کادر بسیار خوبه ، از نظر درسی معلمای خوبی داره ولی تکالیف خیلی زیاده و بچه کلافه میشه کلاس های کامپیوتر و زبان خوبه ومشکلی نداره ولی بچه هایی که در نوید هستند به دلیل اینکه اکثریت مرفه هستند و مسافرت خارجی زیاد میرند اخلاق زیاد جالبی ندارند و یاد گرفتند با پول و مسافرت و ماشین پدرشون قیافه بگیرند وهمین باعث آزار و اذیت بعضی از بچه ها میشه و یک مدرسه اولیا محور هست و حاشیه  بین مادران زیاد هست و مادرا مرتبا با هم بحث میکنند . اینا همش تجربه من درخصوص این مدرسه بود راستش من خودم اگر یک مدرسه دولتی عالی پیدا کنم بچمو میبرم چون جو این جور مکان ها بچه را   پر توقع بار میاره 

سلام.من خداییش از مدرسه دخترم خیییلی راضی ام. مدرسه حوریه.  البته حتما کسی که نوید میره اون جا بهشون دوره چون نزدیک سه راه ملک شهره. شهریشونم واقعا از همه جا کمتره پارسال دو ملیون و سیصد بود امسالم گفتند دویست تومن انگار اضافه مبشه. در مقابل اینهمه فعالیتی که برا بچه ها میکنن واقعا میارزه. من نمیدونم این نوید چرا اینقدر شهریه میگیره!!!

سلام. مامانهای گل دبستان و پیش دبستانی خوب چه دولتی یا غیر دولتی  طرفا آتشگاه یا صائب یا سیمین سراغ دارین؟

و اینکه اگه پیش تو یه ناحیه دیگه باشه و مدرسه بخواد ناحیه دیگه بره اشکالی داره! قبول میکنن! و اینکه مثلا میشه بچه رو تو ناحیه ای غیر از ناحیه زندگی ثبت نام کرد!

سلام وقت بخیر من امسال دخترم میره کلاس اول ما خونمون تو محدوده خیابان حکیم نظامی هست؟مدرسه دولتی تو این محدوده ظاهرا فقط 2 تاست ندای اسلام توی توحید که میگن خیلی شلوغه و یکی هم شهید فدایی توی غزلباش که هیچ کسی اطراف بنده اطلاعی ازش نداشت کسی هست منو راهنمایی کنه؟شهید فدایی خوبه؟مدرسه دیگه ای همین حوالی کسی پیشنهاد داره؟

من هم دبستان تحسین توی مرداویج را تجربه کردم خیلی خیلی عالی بوده و هست با مدیریت عالی و فعال و اینکه در رده مدرسه ندای زهرا و خزایی هست با این تفاوت که محیط آرام و شادی داره و فشارهایی که توی اون مدارس هست اینجا اصلا دیده نمیشه اگر تحسین را جز انتخاب قرار بدید پشیمان نمیشید 

فوق العاده پرسنل و معلمای عالی دارن 

2810