2777
2789
با توجه ب این که تاپیک مال پارساله خانم هایی ک بچهاشونو نوشته میشه ی نظری بدن و منو راهنمایی کنن
دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دبستان خاتم الانبیا دانایی محوره و به شما بطور کاملا علمی ومستند در پایان سال پیش دبستانی یا اول میگه دخترتون در چه رشته هایی موفقه وچه کنید دررشته ی موردعلاقتون هم موفق بشه تنها مدرسه ای هست که برای والدیندهم کلاس های تخصصی داره من که خیلی راضی ام وکل فامیلمون هم همینطور
سلام دوستان گل اصفهانی اگه لوازم آرایشی گیاهی و بدون سرب و بدون حساسیت برای پوست و موهاتون میخواین به این کانال سربزنید. آدرس فروشگاهشون اصفهان ومحصولاتشون عالیه. ارسال با پیک به سراسر کشور و دور تا دور اصفهان دارند Fzendegisalem@
اگر در محدوده کاوه و ملک شهر هستید بهترین مدرسه به نظرم " حوریه" هست. هم از نظر آموزشی هم تربیتی یه سر و گردن از مدارس اون منطقه و حتی مناطق دیگه بالاتره. من سه سال دخترمو مدارس مختلف به اصطلاح خوب فرستادم تا آخر اینجا را پیدا کردم و همش حسرت اینو میخورم که چرا از پیش دبستانی همین جا نیوردمش. تو خیابان گلستان اول بلوار پرستاره

سلام

دوستاي گلم چرا اينجا غيرفعال شده

توروخدا به من كمك كنيد

نظرتون در مورد نويد چيه؟

آيا از لحاظ علمي بچه ها ضعيف تر از خزايي ميشن؟

من زنگ زدم براي ثبت نام دخترم كلاس دوم

گفتن ظرفيتش پرشده

بعد گفتم چندتا كلاس هستن

گفتن ٨ تا كلاس دوم

مادرايي كه بچه هاشون اونجا بودن

شلوغ نيست مدرسه

البته چندتا از دوستام تعريفشو كردن

خواهش ميكنم اگر ميتونيد كمك و راهنمايي كنيد

2810