2777
2789
سلام نی نی جان از راهنماییت ممنون 1:دختر شما کدوم مدرسه اس؟ 2: ندای زهرا مدیرش خانم چپ نویس هست وخزایی دو شعبه اس که یکی مدیرش خراییه ومدیر دوره اولش دخترشه (لادن عشوزیان) از ندای زهرا چه اطلاعاتی دارید؟
فرناز جان دختر من امسال تازه میره پیش دبستانی ولی برای مدرسه فعلا برنامه ما اینه که تو همیون سیستم خانم دارویی بمونه و بفرستیمش پرسش فقط به شرطی که آزمونش را من و همسرم قبول بشیم،در مورد ندای زهرا من خودم روزی که رفته بودم برخورد بسیار بسیار بد و ناراحت کننده ای از مدیرش دیدم هم با من و همراهم و هم با مادر یکی از بچه ها که داشتن یه موضوع کاملا درست را مطرح میکردن و خانم مدیر بسیار بد باهاش برخورد کرد که خب اینو به چشم دیدم،از فضای مدرسه اش هم اصلا خوشم نیومد اما واقعیتش را بگم چون یکی از مدارس پرطرفدار و اسم و رسم دار شده نمیخوام همه احساس و برداشتهام را ازش مطرح کنم چون تجربه نشون داده بعدا یه عده افرادی که خودشون کلامی راهنمایی یا ارائه اطلاعات ندارن شروع به اظهار نظرهای ناراحت کننده میکنند و من دوست ندارم خودم را در اون شرایط قرار بدم وگرنه چون دختر یکی از نزدیکان عزیزم دانش آموزشان بوده خیلی درمورد نحوه کارشونم اطلاع دارم فقط اینو بگم که خودم هرگز تحت هیچ عنوان حاضر نیستم دخترم را اونجا بفرستم والسلام!
http://varzeshbanoo.com/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون دوستان.دوستم پسرش ابوالفضل میرفت خیللللی می نالید.میگفت رفتارشون بابچه هاخیلللی بده.من واردجزییات نشدم.چون هنوزسن مدرسه رفتن پسرم نیست.فردوسی هم خیلی ازبچه هاکارمیکشه.مثلا کلاساشون تاساعت دوونیمه.تابستونم کلاس دارن!خوب مگه ازیه بچه شش ساله چه توقعی هست؟!
آنچه درباره اگــزما باید بدانید اگزما یک عبارت کلی است که التهاب پوست را نشان می‌‌دهد. اگزما که نام دیگرش درماتیت می‌‌باشد یک شکل ویژه ندارد و به اشکال مختلفی بروز می‌‌کند و در بعضی از افراد بیش از یک نوع آن دیده می شود. اشکال معمول آن شامل: درماتیت آتوپیک، درماتیت تماسی، درماتیت دست، نورو درماتیت، درماتیت شغلی، درماتیت سبورئیک و… چه کسی اگزما می‌‌گیرد؟ اگزما هم در کودکان و هم در بالغین رخ می‌‌دهد ولی غالبا در نوزادان دیده می‌‌شود. اگر چه هنوز علت مشخصی برای آن ذکر نشده ولی سابقه فامیلی آلرژی نقش موثری در بروز آن دارد. ادامه...
دوستان من تازه عضو نی نی سایت شدم... البته قبلا فقط خواننده بودم. در رابطه با مباحثی که اینجا مطرح شد خواستم از تجربم بنویسم. دختر من 3 ساله که تو دبستان نوید درس میخونه و من فوق العاده از نوید و مدیریت و پرسنلش راضی هستم. سال اول معلمش خانم اکبرپور بود که به جرات میتونم بگم از بهترین معلم هایی هست که تا حالا دیدم ... اخلاق ، منش ، تحصیلات همه عالی سال دومش با خانم قایلی بود که ایشون هم خیلی خوش اخلاق و به روز بودن و امسال هم که سومه.
اگه بخوام یه دید کلی از مدرسه بهتون بدم با توجه به برنامه هایی که امسال هم اضافه شده باید بگم که اگه یه پیش دبستانی و دبستان دخترونه میخواهید که هم به روز باشه ، هم محیط خیلی شادی داشته باشه و هم علاوه بر مسایل آموزشی روی مسایل پرورشی و هوش هیجانی خیلی کار کنه بهتون پیشنهاد میکنم حتما دبستان نوید رو اول لیستتون بزارید اگه بخوام لیست وار بگم: 1-مدرسه الکترونیکی به معنای واقعیه.همه کلاساش مجهز به بورد الکترونیکی هست، همه بچه ها کارت الکترونیکی دارن که با کارتشون توسط دستگاه حضور و غیاب ورودشون رو ثبت میکنن. از بوفه مدرسه خرید میکنن (توسط منوی همون دستگاه تغذیه رو انتخاب میکنن و خرید میکنند) ، میتونند کتاب بگیرند و تو دستگاه ثبت کنند و ... 2- خیلی روی کلاس های فوق برنامه زبان انگلیسی و کامپیوتر وقت میزارن و از پیش دبستانی تا ششم دبستان پیوسته ادامه ش میدن و در نهایت یک ششم دبستانی از لحاظ زبان میتونه به سطح مکالمه و نوشتاری خوبی برسه و از نظر کامپیوتر یک اپراتور مسلط به نرم افزار های ورد ، پاورپوینت ، اکسل و فوتوشاپ و ... میشه 3- فضا خیلی شاده. رنگ بندی کلاس ها و حیاط .موزیک های شاد زنگ تفریح. جوایز خیلی خوبی که توی هر مناسبت به عنوان هدیه به بچه ها میدن. 4- اردوهای علمی و تفریحی و برنامه رستوران و .... 5- نرم افزار مدرنی که برای ارتباط بین اولیا و مدرسه در نظر گرفتن (گفتن که بزودی بصورت اپلیکیشن روی موبالا نصب میکنن )... تکالیف و مباحثی که همه رو میتونید آنلاین پیگیری کنید 6- برنامه هدفمندی که امسال زیر نظر مستقیم دکتر عابدی در نظر گرفته شده برای افزایش هوش هیجانی دانش آموزان ، پرسنل ، معلم ها ، اولیا و حتی رانندگان سرویس و خدمتگزاران مدرسه 7- برنامه های جالبی که برای تربیت پرورشی بچه ها در نظر گرفتن مثل کافه کتاب (در دسترس گذاشتن کتاب های کوتاه و کم حجم برای بچه هایی که دوست دارن زنگ تفریح یه نگاهی به کتاب بندازن) و یا دادن کرم ابریشم برای اینکه بچه ها نحوه پیله بستن کرم و تبدیلش به پروانه رو ببینن و ... در کل من توی این 3 سال همیشه راضی بودم و حیفم اومد که این تجربه رو اینجا نزارم. اینا هم آدرس شبکه های اجتماعیشونه www.navid-edu.com www.instagram.com/navidschool www.facebook.com/navidschool ___ببخشید خیلی پر حرفی کردم____
سلام دوستان نظراتتون رو خوندم دختر من سال دیگه پیش ۲ میره و منم خیلی دلم میخواد ی مدرسه خوب بنویسمش منزلمون سپاهان شهر هست و نمیدونم راه دور اگه بنویسمش خیلی سخت میشه یا نه ولی اینجا هم مدرسه عالی نداره
دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه
2810