2777
2789

بچه هانظری راجع به دبستان سادات ندارین؟ هرچی تاپیک زدم کسی کمکم نکرد تو رو خدا حالاکه همه اینجا دغدغه مدرسه خوب دارین به منم کمک کنین😣

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤

مژده بدم به خانواده هایی که میخوان بچه هاشون توی یک محیط شاد وهمراه با اموزش خوب بدون فشار درس بخونن مدرسه ای که قرار بود ازبهارستان بیادبعد از  عید پذیرای شما عزیزان است اول بازدیدکنین بعد تصمیم بگیرین بهترین امکانات با شادترین محیط 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.من شنیدم مدرسه خزایی فقط دنبال این هستند که آمار تیزهوشان رو بالا ببرند.دانش آموزان تحت فشار زی ...

یعنی به نظرتون تحسین بهتر از نوید هست؟ شما درمورد نوید اطلاعاتی دارید؟ 

مژده بدم به خانواده هایی که میخوان بچه هاشون توی یک محیط شاد وهمراه با اموزش خوب بدون فشار درس بخونن ...

میشه اطلاعات کاملتر بدید اخه همه مدرسه ها بعد از عید ثبت نام قطعیشون هست و فرصتی نیست؟

شما از مسیولین مدرسه هستین یا فرزندتون تو این مدرسه بوده؟

سلام دوستان خوبم قبلا هم گفته بودم دخترمن 5 ساله توی این مدرسه اس یعنی ازپیش 1 تا حالا که سوم روداره به سلامتی تموم می کنه توی این چندسال تمام هزینه های صفرتا صد بچه ها با مدرسه اس ضمن اینکه طرح صبحانه ی سالم برای اولین بار دراین مدرسه اجرا شدوخیال ما بابت صبحانه خوردن بچه ها هم راحت شد دبستان باغ دانش که فکرمی کنم 90% توی محدوده ی حکیم نظامی یا نظرباشه اونطورکه شنیدم داره اماده سازی می شه با روحیه ای که ازمدیرش سراغ دارم فکرمی کنم کمترمدرسه ای ازنظر امکانات وشادی محیط به پاش برسه فقط دعاکنین ما هم بتونیم بچه هارو بیاریم بعد مسافت کمی نگران کننده اس

سلام خانمها چکار کردین برا مدرسه من از ندای زهرا و عدالت نوبت مصاحبه گرفتم برا دخترم دیگه نمیدونم خیلی استرس دارم فقط 

دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه
کسی از دبستان خرد اطلاعاتی داره؟؟

دختر من دو ساله دبستان خرد میره.نسبت با شهریه ای که میگیرن هیچ کار خاصی انجام نمیدن.در ضمن از سال دوم آزمون قلمچی اجبارا در مدرسه برگزار میشه که من به شخصه اصلا باهاش موافق نیستم

سلام عزيزان من خواهش ميكنم هركسي اطلاعات مفيدي داره درمورددبستان دخترانه دراختيارديگران هم بذاره فقط خواهشاتبليغ نباشه وواقعيت باشه اين موضوع آينده ي بچه هامونورقم ميزنه پس لطفاكسي تبليغ الكي نكنه.سپاس

دوست عزیزم اگردبستان خوب می خواهی حتما به باغ دانش سر بزن الان درحال تعمیراته تنها مدرسه با سیستم هوای پاکه وازنظر آموزش هم باید ببینی معیارهات چیه قطعا می دونم چیزی کم وکسر نداره درنهایت اگربتونی از15 اردیبهشت بری اونجا بهتر می تونی تصمیم بگیری 

2810