2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم تو دبستان ستارگانه اصلا از مدیریت و برخوردشون راضی نیستم میخوام جابجاش کنم هیچ خدمات خاصی ا ...

سلام عزیزم ، من میخواستم امسال دخترمو توی ستارگان باغ دریاچه ثبت نام کنم، شماره منظورتون همین مدرسه س ؟ 

از نظر کادر آموزشی و محتوا هم ناراضی هستین؟

با سلام 

من دخترم را پیش ۲ نوید ثبت نام کردم بعد که نظرات را خوندم و از یه نفر شنیدم خوب نیست خیلی پشیمون شدم .الان گلدونه را بهم پیشنهاد کردن و پرسش .البته پرسش پر شده .نمیدونم چی کار کنم .یعنی پیش بده نوید زده نمیشه؟تو رو خدا کمکم کنید 

سلام عزیزم ، من میخواستم امسال دخترمو توی ستارگان باغ دریاچه ثبت نام کنم، شماره منظورتون همین مدرسه ...

بله عزیزم همین ستارگان که تو باغ دریاچه هست اصلا از برخورد خانم وطنی وپازوکی راضی نبودم در طول سال هیچ جشن و هیچ  برنامه ای برای بچه ها که نداشتن هیچ تازه طلبکارم بودن در مورد آموزش آنلاین هم دو ماه اول سال که افتضاح بودن و تازه داستن آزمون وخطا میکردن تا بیان یاد بگیرن خیلی طول کشید وکلا میدونید که اینترنت باغ دریاچه ضعیفه و کلاسا خیلی قطعی داشت و خیلی اذیت شدیم .الانم به جز یکی دو نفر همه میخوان بچه شونو از این مدرسه ببرن که بامشکل پرونده ندادن خانم وطنی روبرو شدیم خلاصه که گیر کردیم

دوستان چرا تجربیاتتونو نمیگید من دیدم شعبه خزایی که تو آپادانا هست برای دوره دومه شعبه دور اولش درو ...

سلام عزیزم بزار من میگم بهت .مسرور خوبه .باقرالعلوم خوبه ‌.خزائی هم خوبه .تو دولتی هم فرهنگیان خوبه .ولی دنبال تیزهوشان رفتن نباشید .ایناهمشون تخصصی کار میکنن اگه بچه هاتون درس خون باشن ،به رشته های خوب میرسن

سلام  کسی اطلاعی از مدرسه مسرور نداره؟؟

اگه خانم علیپور هنوز باشه خیلی خوبه .ولی باقرالعلوم هم عالیه .امام محمد باقر و امام صادق فقط پسرونه هاش خوبه .اینا نه مذهبی بیش از حد هستن نه باز و اوپن .خیلی نرمال و تخصصی درس بخون

دبستان نوید دخترونه به نظر من خیلی خوبه امام صادق شعبه پسرونش خوبه ولی تا جاییکه میدونم دخترونش زیاد ...

سلام من دخترم امسال نؤيد نوشتم و اصلااااا راضي نبودم ١٠ ميليون پول گرفتن ولي بيفايده 

2810