2777
2789
رو برنجت زیره بریز. خیار هم نخور😂😂گوشت گوسفندی بخور بد نیست. مرغ زیاد نخور چون هورمونیه

فک کنم بخاطر مرغ اینطوری شدم واقعا میگم  😂😔چون زیاد خوردیم 😕😕😕خیار من عشقه خیارم 😕😕😕

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشششکررر که علائم خاصی نداری😍اره میگن قرص بدترش میکنه 😢😢😢😢اینا دکتر برات نوشته ؟

عزیزم من قرص م روکین بود هیچ علایمی نداستم یک مدت نیومد، سیپروترون خوردم روزی دویس تا مو ازم میومد پایین توی ماه موهام نصف شد، اره دکتر زنان و دکتر قلب و عروق هر دو گفتن باید فیناستراید 5 بخوری، البته برای خانمهای متاهل اگر جلوگیری مطمین دارین، قابل مصرفه چون بچه رو ناقص میکنه. کروموزم y رو از بین میبره برای کسایی هست که تستسترون بالایی دارن و الگوی ریزش مردانه، یعنی بغل و جلوی سر. من خوردم یک ماهیی ک داشت میریخت و دوباره روکین رو شروع کردم رسیده به روزی 70 تا. 

درمان قطعی که ن ولی من چندتایی تاپیک زدم بعضیا کاملا خوب شده بودن بعضیام از طب سنتی نتیجه گرفته بودن ...

اره عزیزم ولی کوتاه مدته دوباره برمیگرده من بعد یکسال و خورده ای دوباره برگشته درمان قطعی نداره تا زمانی خوبه ک دارو مصرف کنی قطعش کنی بعد ی مدت برمیگرده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

فک کنم بخاطر مرغ اینطوری شدم واقعا میگم  😂😔چون زیاد خوردیم 😕😕😕خیار من عشقه خیارم 😕😕😕

اخ گفتی من عاشق خیار و خیار شورم😭😭

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بیشتر ببینید
عزیزم اونها احتمالا در مراحل ابتدایی بودن. من از سن 16 سالگی فهمیدم تنبلی دارم الانم با قرص کنترل کر ...

تنبلی همون پلی کیستیه؟من درمان کردم از ۱۶ سالگی مشکل داشتم تا ۲۵ سالگی درمانش کردم بعد اون ده ساله مشکلی ندارم شاید در حد دو سه دوره نامرتب بودم که بخاطر تیروییدم بود 

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
تنبلی همون پلی کیستیه؟من درمان کردم از ۱۶ سالگی مشکل داشتم تا ۲۵ سالگی درمانش کردم بعد اون ده ساله م ...

بله عزیزم همونه

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بیشتر ببینید
من کامل رفع شده الانم دوتا بچه یه۳ ساله یه۷ماهه دارم

خب چطوری؟تنبلی همون پلی کیستیه.؟من با پونه درمان کردم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
من هیچچچچچ کدومو نداشتم باورت نمیشه، نه موی زاید نه ریزش نه چاقی، والا از وقتی دارو خوردم هم کچل شدم ...

شما مجردی؟ اگه متاهل هستی حواست باشه باردار نشی به خاطر فیناستراید میگم

عزیزم اونها احتمالا در مراحل ابتدایی بودن. من از سن 16 سالگی فهمیدم تنبلی دارم الانم با قرص کنترل کر ...

واقعا یعنی تا اخر عمر باید قرص بخوریم😐

مسکل هورمونی چی اون در مان داره؟

مثلا هورمون مردانه زیاد باشه؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید