2777
2789

من همیشه حاضر جوابم ولی بهترینش مادرشوهرم هی می‌گفت بچه دار شین ماهم می‌گفتیم حالا به وقتش ولی ول کن نبود یبار اومده بودن خونمون گفت پس کی بچه دار میشین گفتم هروقت که تصمیم بگیرم بچه دار میشیم عصبی شد گفت مگه دست توئه ؟؟؟الهی تو خواب باشی و بچه دار شین منم گفتم هروقت من شدم حضرت مریم تو خواب باردار میشیم و حضرت عیسی دنیا میارم دیگه از اون موقع هیچچچچچچ حرفی نزد در مورد بچه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راهنمایی بودم دوران بلوغ و دماغم باد کرده بود😂یکی از همکلاسیام بم گف دماغت چ گندس گفتم اره خدا از ع ...

😂👍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان یکم کم تر جواب میدم ولی قبلا هبچ حرفی رو بی جواب نمیزاشتم جوری طرف رو نابود میکردم که نتونه حرف بزنه خیلی جاها دلای شکسته اونا تو زندگیم تاثیر داشت اما الان با توجه به سابقم کسی کاری باهام نداره و اولش کمی تحمل میکنم بعدش یه جواب در حد طرف مقابلم میدم

جلو اینه با خودم بحث میکنم و جواب دندون شکنی به خودم میدم😐😐😐

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
من همیشه حاضر جوابم ولی بهترینش مادرشوهرم هی می‌گفت بچه دار شین ماهم می‌گفتیم حالا به وقتش ولی ول کن ...

😂😂😂😂😂تو روحت

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
الان یکم کم تر جواب میدم ولی قبلا هبچ حرفی رو بی جواب نمیزاشتم جوری طرف رو نابود میکردم که نتونه حرف ...

اوو اگه دوست پسرت ب دوستش بگه خانم قهره و توام ب دلیل اینکه با ی دختر تو اینستا چت کرده باشه قهر باشی چی جوابشو میدی

اوو اگه دوست پسرت ب دوستش بگه خانم قهره و توام ب دلیل اینکه با ی دختر تو اینستا چت کرده باشه قهر باش ...

اصن جوابشو نمیدم 😂 چون من واقعا خیانتو نمیبخشم اما هر چی تو دلم هست و به دوستش میگم که به گوشش برسونه

2810