اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
راهنمایی بودم دوران بلوغ و دماغم باد کرده بود😂یکی از همکلاسیام بم گف دماغت چ گندس گفتم اره خدا از عقل تو کم کرده گذاشته رو دماغ من ....دیگه هیچی بم نمیگف 🤣
پسرخالم۲۹سالشه تازه عقد کرده هیچی نداره همه چیش از جیبه باباشه کلی طلا از پوله باباش برا زنش خریده.بعد شوهره من۲۲سالشه و هرچی تا الان داریم تکو تنها خودش بوده و خودش.عیدی بهش دادن کارخونشون رفت برام النکو خرید.پسر خام گفت اره مگه ینکه عیدی بدن بتونید طلا بخرید وکرنه با پوله کار گری ک نمیشه طلا هرید.منم گفتم اره بخدا شماهم تا میتوتید الان با پوله بابات طلا بخر ک بری سره خونه زندگگیت با پوله کار گری نمیتونی بخری
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍