2777
2789
از ماه رمضون تا حالا بدنم شروع به خارش کرد و هی زیاد شد...2تا متخصص رفتم..دومی میگه اگزمای عصبی داری...قرص هیدروکسی زین داده و یه لوسیون خارجی که هفته ای 2بار بزنم..بهتر شدم ولی انگار تمومی نداره...خسته شدم اینقدر بدنم رو خاروندم و زخمش کردم..
کی همچین تجربه ای داشته یا الاعاتی داره/
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
برو همیوپاتی
خیلی خوب تاثیر داره
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاترینا جان من 5 ساله اگزمای عصبی دارم و هنوزم درگیرم . پیش هر چی متخصص تو تهران بوده رفتم هی خوب میشه ولی باز برمیگرده خدا میدونه چقدر پول ویزیت و دارو دادم
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...
یه جور درمان گیاهیه
کدوم شهر هستی؟
تو سرچ گوگل بزن
حتما ادرس دکترای همیوپاتی رو بهت میده
حساسیت با تحریک دوباره برمیگرده
مثلا گرمی جات نخور
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
عزیزم من تو این 5سال هرچی امپول و قرص بود استقاده کردم،بعد ماه رمضان رفتم شیراز تا 3ماه خوب شدم دوباره برگشت البته دکتر گفت خوب نمیشی باید رعایت کنی،منم تا حدودی رعایت میکنم،نی نی داری؟؟
گل پسرای مامان,مرصاد ومجتبی👶👦
آره...یعنی باردار نیستما...17 ماهشه..
شما با کدوم دارو بیشتر بهتر میشی/به من فقط هیدروکسی زین داده که خواب آورم هست و همش کسلم
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
من هیدروکسی زین،قرص بتامتازون،لیتزن واقعا تاثیر خوبی داشت برام ولی خوب تا یه مدتی خوب بودم الان هم برگشته من خوزستانم خیلی دکتر متخصص پوست نداریم اینجا
گل پسرای مامان,مرصاد ومجتبی👶👦