2777
2789

بچه ها خونواده همسر من وقتی اومدن خاستگاری دو تا واحد داشتن کنار هم قول واحد بزرگه رو دادن بعد عقد نظرشون کاملا عوض شد که ما تعدادمون بیشتر چجوری شما دو تا کوچیکه واستون واسه ما نه!!!!!موقع عروسیمون مادر شوهرم گف حتما باید عکاس فیلمبردار برادر من باشه وگرنه دعوا میشه گفتن فلان تالار رو نمیشه رزرو کنید خودشون تالار پسند کردن...شیربها گف رسم نداریم کلا ی فرش و تلویزیون گرفت کلی هم می‌گفت همینا رو هم رسم نداشتیم الان خاستگاری دخترش بوده منو که نگفتن فقط همسرم تنها و بدون اطلاع من رفته این بیش تر از همه آتیش زده به قلبم یعنی رفته اونجا دقیقا موقع اومدن مهموناشون به من پیام داد که خاستگاری خواهرمه آخر شب میام

بعد شیش تا شیربها صحبت کردن....آخه آدما خودخواه شما که رسم نداشتید آخه!!!!!بعد همسر من الان گیر داده که عید فطر بله برون هست باید بیای ولی من تصمیم قاطع گرفتم که نرم چون هم بهم بی احترامی کردن هم اینکه همین خواهرش تو همه روزا نامزدی من واسه من مشکل ساز بود ی دختر۲۲ساله بودم که با کلی امید و آرزو رفته بودم زندگی کنم ولی تو اینه۸سال از هیچ کاری واسه زهر کردن زندگیم کوتاهی نکردن در ضمن بچه هم نبود از من بزرگتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه تصمیمی گرفتی؟؟؟ 

تصمیم گرفتم نرم واسه حفظ احترام خودم هم شده چون اینا پارسال مراسم ختم مادربزرگم رو نیومدن دقیقا بعد اون مراسم مادربزرگم خودشون فوت کرد ولی همسرم منو با اصرار شدید برد ولی دیگه تصمیم گرفتم نرم این مراسمات رو

مثلا چ عواقبی؟!مراسمات ما رو نمیان!؟خب نیومدن دیگه شاید این عواقب کارا اونا باشه اصلا

خب بعدش با شوهرت دعوات میشه سر همین نرفتنا برو اما حرفتو یه جوری غیر مستقیم بهشون بزن به شوهرت بگو شما که رسم شیربها نداشتین

خب بعدش با شوهرت دعوات میشه سر همین نرفتنا برو اما حرفتو یه جوری غیر مستقیم بهشون بزن به شوهرت بگو ش ...

همین الآنم خونمون جنگه ولی بسه دیگه8ساله کوتاه میام...میگم بهش چرا پس شما که رسم نداشتید با بی ادبی تموم میگه دخالت نکن به تو مربوط نیس مثه مهمون میای ساکت میشینی انگار می‌خوان فقط منو نشون بدن ب خونواده پسره که متوجه نشن مشکلی هست

اگر بهتون اطلاع میدادن

مشکلی نداشتین شوهرتون بدون شما بره خواستگاری ؟

من بهشون حق میدم عروس رو توی جلسه خواستگاری نبرن

فامیل سببی هست

هرچقدرم خوب باشه آخر خواهر و برادر نیست

نرفته سر شیربها باهاشون دعوا دارید میرفتید معلوم نیست چی میشد 

اول که گفتن واحد بزرگتر معلومه تصمیمشون نسنجیده بوده وگرنه منطقا واحد کوچیکتر رو به خانواده کم جمعیت تر میدن

و لطف بسیار زیادی کردن بهتون آپارتمان دادن 

ولی میتونید کرونا رو بهونه کنید نرید

اگر بهتون اطلاع میدادن مشکلی نداشتین شوهرتون بدون شما بره خواستگاری ؟ من بهشون حق میدم عروس رو توی ...

نه عزیزم تهش ندادن واحد رو!!!بنظرم خیلی اشتباه که با دروغ وصلت ما رو انجام دادن این رو هم همینطور...در ضمن به خونواده پسره گفتن برای پسرمون پنج قلم بود من اگه برم که میگم خ رک که نه دو قلم بیشتر نبود

اگر بهتون اطلاع میدادن مشکلی نداشتین شوهرتون بدون شما بره خواستگاری ؟ من بهشون حق میدم عروس رو توی ...

نه خدا شاهده خودم هم نمیرفتم میگفتم جلسه بعدی خدمت میرسم ...عزیزم من یه آدم بی منطق نیستم که خیلی چیزا رو درک نکنم من هم تحصیلکرده هستم هم موقعیت اجتماعی خوبی دارم پس فکر نکنید از رو خاله زنک بازی تصمیم به اینکار دارم..‌.میخوام فقط احترام خودم رو حفظ کنم همین

نه عزیزم تهش ندادن واحد رو!!!بنظرم خیلی اشتباه که با دروغ وصلت ما رو انجام دادن این رو هم همینطور... ...

خب وقتی قرار هست آبروشون رو ببری کاش نری

کاش اونا هم درک کنن این موضوع رو 

مهد کودک که نیست

اختلافاتون رو بین خودتون بذارید

این وصلت سربگیره یا نگیره تنها کسی که زشت میشه شمایید

خود دانید

خب وقتی قرار هست آبروشون رو ببری کاش نری کاش اونا هم درک کنن این موضوع رو  مهد کودک که نیست ...

این حق طبیعی کنه که اگه بشنوم دوباره تو رو من بگن پنج قلم خریدیم واسه عروسمون بگم که نه اینطور نبوده دیگه آنقدر هم احمق نیستم تو رو خودم بتونن دروغ بگن