2777
2789

*تجربه ی مرگ موقت آقایی که باهمسرش بداخلاقی میکرده ،و مهمان برنامه ی زندگی پس از زندگی بود*این آقا،باخانمش که اسمش فریبا بوده،بدخلقی میکرده،

براساس اتفاقی که(فیلم رو از اینترنت دانلودکنید)مرگ موقت رو تجربه میکنه،

تو اون دنیا با مخلوقی شبیه به گرگ ،

ولی میگه هرچقدر از وحشت اش بگم و از هیبتش بگم،نمیتونم بگم مواجه شدم،که بهم گفت چرا فریبا رو اذیت میکردی،؟

متوجه شده، اون گرگ اعمال و بداخلاقیهاش بوده،

از وقتی مجددا برگشته،میترسه سرش و بلند کنه و نگاه کنه به آسمون و دوباره اون موجود  وحشتناک رو ببینه ،

میگه هرروز از همسرم،حلالیت میطلبم ولی بازم وحشت وجودم رو گرفته،میگه حتی جرات ندارم آسمون و نگاه‌کنم ،کلاه لبه دارمیزنه،که چشمش به اسمون نیفته یه وقت اون گرگ(اعمال)اش رو،نبینه...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم ببینه اینقدر رو داره میگه ببین قدر منو بدون اون چقدر بد بوده اینو دیده من عالیم😂😂🤣🤣🤣

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
بیشتر ببینید
این همه عذاب بدن اونوقت فقط یه گرگ?

😑😐😐😐😐😐😐😐

مگ عذابی ک اون آقا با دیدن اون موجود وحشتناک کشید رو تو درک کردی؟ 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.