2777
2789

سبز و زردش خوشمزه تره فقط تندی و طعم کمی فرق داره ولی این گلوری با گلوری ۱۰ سال پیش که خارجی بود زمین تا اسمون فرق داره

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜

نه انفاقا سبزش‌از همشون ملایم تره و معطره

زرد و قرمزشم خوبن اما تند ترن

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همشووون خوشمزه آن به به

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
بیشتر ببینید
سبز و زردش خوشمزه تره فقط تندی و طعم کمی فرق داره ولی این گلوری با گلوری ۱۰ سال پیش که خارجی بود زمی ...

آره الان شده ایرانی روش نوشته گالری سید داود

ولی بازم خوشمزه اس حتی من مزشو از تاباسکو بیشتر دوس دارم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بیشتر ببینید

ما هم قرمزش زو میگیریم تنده دیگه...رنگ های دیگه ش رو نگرفتم که بتونم فرقش رو برات بگم...ولی قبلانا خارجی بود خیلی عالی بود...اینا ایرانی زدن مزه ش زیاد جالب نیست

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
آره الان شده ایرانی روش نوشته گالری سید داود ولی بازم خوشمزه اس حتی من مزشو از تاباسکو بیشتر دوس ...

اره خوشمزه که هست اتفاقا ولی ایرانیش هست قبلا از دوبی خارجیش میامد گرونم بود

Galori  که ایرانی هست نوشته گالوری سید داوود ولی اون خارجی‌ها Gloria بود الان تو بازار نیست

اره عزیزم اتقاقا خیلی دنبالشون گشتم دیگه نیست خیلی خوشمزه بودند

سبز و زردش خوشمزه تره فقط تندی و طعم کمی فرق داره ولی این گلوری با گلوری ۱۰ سال پیش که خارجی بود زمی ...

اون gloria بود و خارجی این تقلب کردن اسمش رو کاملا شبیه انتخاب کردن من تا مدتها دقت نکرده بودم که اینا اصلا نوشته galori سید داوود،😃😅

منتظر اتفاقات خوبم 
اون gloria بود و خارجی این تقلب کردن اسمش رو کاملا شبیه انتخاب کردن من تا مدتها دقت نکرده بودم که ای ...

منم😅تازه گفتم چقدر ارزون شده زیادترم شده