2777
2789

بسم الله النور💫

و اما از نظر درک من

.

چی باعث میشد که یک شخص خوردن ماهی براش بی اثر ، یکی براش کامل کننده ی تمام نیازهای بدنش ،

و یکی بخشی از نیازهای بدنش رو بوجود بیاره؟؟؟

یا اصن چرا وقتی ماهی امگا۳ داره،  تو بدن یکی این خاصیت رو شکل نمیداد؟؟!!!

و برای یکی دیگه در حالیکه ماهی ویتامین c نداشت، اما ویتامین c رو توی بدن اون طرف شکل میداد؟؟؟

!!!!!!!!!!!!!

میدونی خیلی عجیبه و عقل من ناقص ، اما

با توجه به فهم خودم و درک خودم از اون تصاویر، که همه رو در غالب ادبیات اینجا شبیه سازی کردم میگم براتون:

گفته های من به معنای درستی یا نادرستی نیست و بدون هیچ تعصب و گرایشی، فقط درک خودم رو به تصویر میکشم براتون؛

ابتدا بیا باهم تجسم کنیم، ذهنتو بده به من .

حالا تصور کن رفتی رستوران یه بشقاب ماهی رو ، سر میز روبروت گذاشتن تا تو نوش جان کنی؛

بشقاب رو با ذهنیتی زیبا نگاه میکنی، و تو دلت میگی، چه ظرف قشنگی ، چه قدر زیباس این ظرفه ، وای گلای خوشکل روی ظرفو ببین ، قاشق چنگالای این رستورانه چقد گوگولیه، وای نمکد‌ون هاشو  نگم برات  چقد نازه🥰 عه پس چجوری نمک میریزه😂 وای بلد نیستم نمکدونش چجوریه🤦🏻‍♂️ عب نداره خجالت نداره که بهش ور میرم ببینم چی به چیه😍

میفهمی چه مدلیه و حالا با عشقی که از خودت برای خودت در سراسروجودت داری،  نمک میریزی رو ماهی  و تودلت میگی به به چه خوش نمک شد،،،

😋😋😋

کلی از دیدن خوردنی های روی میز خوشحالی، با ولع و هوس از خوردن نعمتها ذوق داری و با خودت میگی جونمی جون چه غذایی ، چه دورچین های خوشکلی چه اسفناج های فسقلی ای قربون خدا برم چه زیتون های درشتی ...

همه ی اینها رو تو دلت مرور میکنی  و بر حسب عادت میگی بسم الله ،

اما در واقعیت تو داری با نام صاحب جهان هستی و نعمت هاش غذاتو شروع میکنی و بدون اینکه بدونی داری میگی:

بنام خداوند بخشنده ی مهربان 😍😭

ببین دارم با اشک برات مینویسم پس خوب تصور کن تا حق مطلب ادا شه؛

به محض اینکه این جمله از افکارت جاری میشه: تمام ملائک ، تمام فرشتگان، و تمام انچه در جهان هست که  توسط خداوند بسیج شده بودن تا اون ماهی بوجود بیاد برای استفاده ی تو  بهت میگن:

جـــانــَــم 😍😭

جانم ای ذره ذره سلول های مثلا بدنِ حامد چی کم داری ؟؟؟؟ !!!

ادامه فردا ساعت ۲ ظهر در برگ ۲۹

💚دوستتون دارم💚

@hamedtahmasebiiii

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

بسم الله النور💫

میلیاردها برابر از چیزهایی که مینویسم شگفتی و عشق بازی دیدم😍، حتی عذاب دیدم😰 که برای بیانش واژه و اصطلاحی در این دنیا نیست...

چکیده ای از درکم رو اینجوری براتون به تصویر میکشم...

⏸ وقتی با تموم اون حس های پر انرژی و مثبت مقابل نعمت نشستی و با عشق نگاهش میکنی، خواه ناخواه بر افکارت جاری میشه

بنام خداوند بخشنده ی مهربان💚😍

چون در عشق ورزیدن محاله نام خدا و شکر خدا نباشه ...

اون وقته که ذره ذره ی سلول های بدن تو با ذره ذره سلولهای بدن ماهی رفیق میشنو بگو بخند میکنن،

ذرات ماهی شروع میکنن به دلبری کردن و میگن خدا مارو قدرت داده، و مختار کرده که اگه دلمون خواست به ذرات بدن تو قدرت بدیم🥰😉 اگه هم دلمون نخواست نمیدیم🤪

ماهی رفیقش ینی ذرات بدن اشرف مخلوقات رو  بعد از صدها سال دیده بود!!!!

اولین دیدنش در دنیای قبل از بوجود اومدنش بوده!!!

.

ماهی در قالب نعمت الهی روزِ  به کمال رسیدنش بود.

.

ذرات ماهی ساعتها در بدن اشرف مخلوقات مشغول عشق بازی بودن😍

ماهی میگفت به ذرات بدن اشرف مخلوقات بدهی دارم و اون بدهی همون خواص ثابت شده ام هست.

.

اما ماهی با یک حسو حال خوب، با یک شورو شعف بی حد و با یک ذوق از دیدن، بوییدن، چشیدن و انرژی خووووب وارد بدن اشرف مخلوقات شده بود ،

برا همینم تو عالم رفاقت به ذرات بدن میگه: خیلی دوستت دارم ، ممنون که منو با عشق نوش جان کردی🥰😅

من با وجود تو امروز به کمال رسیدم و حالا دارم میرم از پیشت!!!

اما من یه چیزایی دارم که انحصارش رو خدا داده به خودم فقط ، گفته به کسی ندی مگر خیلی دوسش داشته باشی!!!❤️ من خیلی دوستت دارم😭

میخوام هرچی دارم رو به پات بریزمو برم...😭

یادته قبل خوردن من ، چقد بهم عشق ورزیدی، یادته چقد به من و اطرافم انرژی دادی، یادته با چه حس خوبی نگام میکردی،

یادته...؟؟؟

تو منو خوشحال کردی😍، منم میخوام خوشحالت کنم...

من از عالم حیات اومدم، کامل کاملم، چی کم داری بگو بهت بدم؟

پلاکت خونت کمه ، من از خودم دارم مال تو 😭

ویتامین c بدنت کمه، من از خودم دارم مال تو😭

و ...

امگا۳ بدنت زیاده نمیزارم سرریز کنه در وجودت، نمیرازم سختی بکشی، نمیزارم اضافه بار تحمل کنی، میبرم با خودم😭

چی زیادیه چی اذیتت میکنه بگو با خودم ببرم😭

چی کم داری بگو از خودم فدا کنم😭 ...

سبحان الله

ادامه فردا ۲ ظهر در برگ ۳۰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسم الله النور💫

و حالا با هم تصور کنیم شخص دیگری رو در اون پارتی یا اصن همون رستوران که بشقاب ماهی با زیبایی تمام، باهمان دورچین و دقیقا مشابه شخص قبلی که مثال زدم براتون روی میزش قرار گرفته ...

و در زیر تجسم کنید حالات این فرد رو که براتون تصویرسازی میکنم...

اه اه این چیه جلو من گذاشتن ، اه اه حالم بهم خورد کله ی ماهیه مث بچه هیولاس ،، (کرکر خنده 😄  با دوستاش ...)

اوووف پوستشو ببین چه بدرنگه چقدم که سوخته ، اییششش بلد نیستن خب درست نکنن خب، دورچینشو نگاه ادم خندش میگیره😬😰😅 خواهرزاده پنج ساله ی من ازین بهتر دیزاین میکنه...

با یک حس بد 🤢 پوستِ روی ماهی رو جدا میکنه و پوزیشن انگشتهاشو طوری میکنه که انگار داره  دست توی سطل زباله میکنه ، و چهرشو  اگه ببینی لبو لوچه میندازه وانگار چیز چندش  دست زده.

و  با همون چسی اومدن های مسخرش چاقو رو برمیداره شروع میکنه به برش دادن ماهی ...

یه مقداری ازش میخوره و در حالیکه  حس چشاییش از درون میگه طعم بی نظیری داره و حتی کیف کرده از طعمش ، ولی شروع میکنه به غُر زدن،

نمک نداره فلفل نداره لیمو نداره اصن طعم نداره !!!! خودم ماهی درست میکنم انگشتاتونم بخورین چیه این حال بهم زن؟!!

و تو همین حالو هوای خوردن غذا،  فکرش میره سمت سایر ادمها ،

از وجود نازنین خودش فراموش میکنه و به سایر حاضرین نگاه میکنه ،

اوووی چی دماغی داره خیر سرش با اینکه عمل کرده اندازه کوفته ها مادربزرگمه،

اون یکیو ببین رنگ موهاش مثل رنگ جوب آبه ،

وای وای اونو نگاه کن همه ی بدنش پروتزه و تزریقه اخرم مث بشکه است قیافش ...

یکی یکی کلمات بد با انرژی منفی رو به خود و محیط پیرامون خودش جاری میکنه ...

غیبت ها ، تهمت ها ، قضاوت ها، تمسخرها...

خودش و نعمت مقابلش رو از یاد برده و درگیر حسادت به دوستش شده، بدخواه کسانی شده که فکر میکرده از  او بهترن و ...

و در همین حین استخوانی از ماهی گلوشو آزار میده و با پرخاش تموم و پر از حس های بد ،

هرجور هست قورتش میده و میگه اه اه میخ ازین بهتر بود ، از اول که گفتم این ماهیش اشغاله ...

اون ماهی وارد بدنش شده ، ماهی به تکامل رسیده، اما خدا بهش گفته بوده اگه دوس داشتی از قدرت و خواص ذراتت به ذرات بدن اشرف مخلوقات برسون، اگرم دوس نداشتی هیچ عیبی نداره مهم اینه تو از جانب پروردگارت به کمال رسیدی!!!

حتی خدا یه چیزایی به ماهی داده بود انحصاری فقط برای خودش!!! تو برگ قبل یادتونه😍😭

اما باز ماهی مهربونه😭 و با تموم خارشدن ها از جانب اون شخص ، با تموم حس های بد درونی اون شخص، با تموم بی احترامی ها به نعمت الهی ،

ادامه در کامنت اول

ممنون🌹

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
بیشتر ببینید

منم لایک کنین بی زحمت 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
بیشتر ببینید