بسم الله النور💫
میلیاردها برابر از چیزهایی که مینویسم شگفتی و عشق بازی دیدم😍، حتی عذاب دیدم😰 که برای بیانش واژه و اصطلاحی در این دنیا نیست...
چکیده ای از درکم رو اینجوری براتون به تصویر میکشم...
⏸ وقتی با تموم اون حس های پر انرژی و مثبت مقابل نعمت نشستی و با عشق نگاهش میکنی، خواه ناخواه بر افکارت جاری میشه
بنام خداوند بخشنده ی مهربان💚😍
چون در عشق ورزیدن محاله نام خدا و شکر خدا نباشه ...
اون وقته که ذره ذره ی سلول های بدن تو با ذره ذره سلولهای بدن ماهی رفیق میشنو بگو بخند میکنن،
ذرات ماهی شروع میکنن به دلبری کردن و میگن خدا مارو قدرت داده، و مختار کرده که اگه دلمون خواست به ذرات بدن تو قدرت بدیم🥰😉 اگه هم دلمون نخواست نمیدیم🤪
ماهی رفیقش ینی ذرات بدن اشرف مخلوقات رو بعد از صدها سال دیده بود!!!!
اولین دیدنش در دنیای قبل از بوجود اومدنش بوده!!!
.
ماهی در قالب نعمت الهی روزِ به کمال رسیدنش بود.
.
ذرات ماهی ساعتها در بدن اشرف مخلوقات مشغول عشق بازی بودن😍
ماهی میگفت به ذرات بدن اشرف مخلوقات بدهی دارم و اون بدهی همون خواص ثابت شده ام هست.
.
اما ماهی با یک حسو حال خوب، با یک شورو شعف بی حد و با یک ذوق از دیدن، بوییدن، چشیدن و انرژی خووووب وارد بدن اشرف مخلوقات شده بود ،
برا همینم تو عالم رفاقت به ذرات بدن میگه: خیلی دوستت دارم ، ممنون که منو با عشق نوش جان کردی🥰😅
من با وجود تو امروز به کمال رسیدم و حالا دارم میرم از پیشت!!!
اما من یه چیزایی دارم که انحصارش رو خدا داده به خودم فقط ، گفته به کسی ندی مگر خیلی دوسش داشته باشی!!!❤️ من خیلی دوستت دارم😭
میخوام هرچی دارم رو به پات بریزمو برم...😭
یادته قبل خوردن من ، چقد بهم عشق ورزیدی، یادته چقد به من و اطرافم انرژی دادی، یادته با چه حس خوبی نگام میکردی،
یادته...؟؟؟
تو منو خوشحال کردی😍، منم میخوام خوشحالت کنم...
من از عالم حیات اومدم، کامل کاملم، چی کم داری بگو بهت بدم؟
پلاکت خونت کمه ، من از خودم دارم مال تو 😭
ویتامین c بدنت کمه، من از خودم دارم مال تو😭
و ...
امگا۳ بدنت زیاده نمیزارم سرریز کنه در وجودت، نمیرازم سختی بکشی، نمیزارم اضافه بار تحمل کنی، میبرم با خودم😭
چی زیادیه چی اذیتت میکنه بگو با خودم ببرم😭
چی کم داری بگو از خودم فدا کنم😭 ...
سبحان الله
ادامه فردا ۲ ظهر در برگ ۳۰