2777
2789
عنوان

میخوام دختر خوبی باشم

610 بازدید | 27 پست

دیگه سر مامان بابام داد نمی زنم دیکه با اخم و عصبانیت باهاشون حرف نمیزنم

دیگه کسیو از خودم ناراحت نمیکنم

حتی اگه خودم‌ناراحت بشم

نمازامو همیشه سر وقت میخونم

همیشه تو روز حتی شده یک صفحه قرآنمو میخونم

دیگه با نامحرم صمیمی حرف نمی زنم 

با کسی بد حرف نمیزنم 

غیبت هم نمیکنم

پشت بقیه بدگویی نمیکنم

خدایا کمکم کن این دختر بشم☹❤

از همین الان شروع میکنم 🙂❤

تو هم کمکم کن بهترینم خداجونم

بعضی وقتاخود شیطونمیآد میزنه رو شونم میگع داری چ غلطی میکنی؟😐👻              😎از اوج تا پرواااااز ۶۵۰

خیلیم عالی

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بابا و مامانت همون اول میزدن تو دهنت،دختر خوبی میشدی

لطفا زخم نزنید!!!!

انسان_ارزوست#  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

عزیزم😍

دعا کن منم بتونم💚

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
اگه بابا و مامانت همون اول میزدن تو دهنت،دختر خوبی میشدی

عزیزم من با مامان بابام همیشه که دعوا ندارم😊

گاهی وقتا اگه عصبانی بشم داد بزنم کلی عذاب وجدان میگیرم میرم ازشون عذرخواهی میکنم 🤗

بعضی وقتاخود شیطونمیآد میزنه رو شونم میگع داری چ غلطی میکنی؟😐👻              😎از اوج تا پرواااااز ۶۵۰

خیلی خوب

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗