2777
2789

زود نیس واسه بی بی چک؟؟

چندوقته چشم انتظاری عزیزم؟

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چي هست اين ازمايش؟

یه آزمایش ایمنیه به اسم آپکا 

اگه آپکات زیر بیست باشه 

بدنت جنینو پس میزنه 

با لنفوسیت تراپی این مشکل حل میشه

انشالله که این بار مثبتی 

ولی اگه نشد به دکترت بگو آزمایش آپکا بنویسن برات

یه آزمایش ایمنیه به اسم آپکا  اگه آپکات زیر بیست باشه  بدنت جنینو پس میزنه  با لنف ...

كدوم دكتر براتون نوشته؟ من كلي ازمايش ايمني دادم، ٥ ميليون پول ازمايشام شد، التماس كردم گفتم ترو قران هر ازمايشي عست بدين پس چرا به من ندادن، چرا نسيه آزمايش ميدن

یه آزمایش ایمنیه به اسم آپکا  اگه آپکات زیر بیست باشه  بدنت جنینو پس میزنه  با لنف ...

من دكتر ايمونولوژيست رفتم، دكتر رماتولوژيست رفتم، دكتر زنان كه هيچي، فاز دكترا چيه كه زورشون مياد آزمايش بدن؟

شما کدوم شهری؟

تهران، من ١٠٠ تا دكتر رفتم، نمي دونم كلي آزمايش ايمني دادم، چقدر دكترا بي وجدانن زورشون مياد آزمايش بنويسن، اصلا چه تخصصي بايد اين آزمايشات رو بده من واقعا گيج شدم