2777
2789

من میخام معماری بخونم اصا ب درامدش کاری ندارم خیلی بهش علاقه دارم ب نقشه کشیو اینا میخاستم ببینم درامدش چطوره هم واسه داخلی هم نقشه کشی کلا دیگ اخ من از یکی شنیدم میگف خیلی درامودش عالیه لطفا بگه هر کی میدونه بعد واسه دختر رشتیه خوبیه به نظرتون؟؟ب دخترا با لیسانس معماری کار میدن؟؟؟بعد سرمایه خیلی میخاد یا کم؟؟؟🙂🙂🙂😶

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دفتر خودت باشه درآمدش خوبه که سرمایه زیاد میخواد 

وگرنه درآمد خاصی نداره 

اگه امکان مهاجرت هم داری که عالیه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
بیشتر ببینید
بهتر از رشته های مهندسی دیگه واسه ی دختراس دنبال علاقه ت بری موفق میشی  اگه آشنا داشته باشی تو ...

اره خیلی میگن بعد به نظرت مهندسی دکوراسیون داخلی بهتره یا نقشه کشی و معماری ؟؟ کدومشون درامد بهتری دارن چدن هردورو خیلی دوس دارم ولی باید انتخاب کرد دیگ

چقدره عمران؟؟

بستگی داره به تواناییات

فامیلمون آزاد کار میکنه، مثلا سر یه نقشه ۵ تا ۶ میلیون میگیره

حالا فرض کن چند تا نقشه بکشی تو یه ماه

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
تقریباً سرمایه چقدر میخواد؟

خیلیی بستگی به موقعیت و شهرت داره 

اولا که دفتر کار میخوای،سیستم طراحی،دکوری که توی مغازه باید بزنی و یجورایی تبلیغ کارته،قطعا نیروی کار هم میخوای 

بسته به اینکه چه منطقه ای چه زمانی چه کیفیتی بخوای داشته باشه کارت هزینه اش فرق داره 

ولی خب با توجه به قیمتای منطقه خودتون یه حساب سرانگشتی بکنی دستت میاد حدودی

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
بیشتر ببینید
اره خیلی میگن بعد به نظرت مهندسی دکوراسیون داخلی بهتره یا نقشه کشی و معماری ؟؟ کدومشون درامد بهتری د ...

راستش این بستگی به تو داره کدوم رو بیشتر دوس داری من خودم دکوراسیون رو بیشتر دوس دارم