2777
2789
عنوان

به این روز قدر دروغ نمی گم بیان ببینید چی دیدم 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 6596 بازدید | 181 پست
بچه ها کار به پوشش نداره اگه ابنحوره تو کشورهای خارجی باید وسط خیابون آدمو باردار کنن 😂😂😂 ابنا مر ...

والا تو همون خارجشم فقط گروه خاصی هستن که از عمد سینه هاشونو‌میندازن بیرون یا شلواراشونو چنان میکشن بالا که ....

چی شده مگه؟؟چه اتقاقیواست افتاده

بله

همین تابستون گذشته ساعت 5 بعد از ظهر توی خیابون نسبتا شلوغ 

با پوشش چادر و ماسک و عینک و کفش ورزشی میگم ورزشی چون ذره ایی صدا نداشت و بدون اینکه تاری از موهام بیرون باشه کسی به خودش این جسارت رو داد که این کار رو کنه یک پسر شاید نهایتا 12 ساله

متاسفانه من قفل شدم و نتونستم عکس العملی نشون بدم

نه نفرین و هیچ کاری هم نکردم فقط واگذار کردم به خدا

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی زنایه مملکت ما به خاطر همچین مریضای جنسی نمی توانن آزاد باشن؟😔 بیچاره زنا

ارع واقعا 

دختر عمه من تو اتوبوس نشسته بوده یه مرده حذب الهی که تسبیح دستش بوده 

روشو کرده به دختر عمم گفته بدم بخوری

بحث دفاع نیست باید قبول کنیم حرف حق رو  خانم و آقایی که پوشش تنگی بپوشن که اندام جنسی شون رو بر ...

اگر پوشش همه زن ها درست باشه هم آزار میبنند.تو یا دوست نداري حقيقت رو بپذیري يا نفعي از تخريب ميبري.يك آمار سرانگشتي از کساني كه مورد آزار قرار گرفتند بگیر ببین پوشش همه به قول امثال شما بد بوده هست یا نه.متعصابه در مورد همه چیز نظر ندید فکر میکنم کم سن و سال هستید و تا حال در خیابان و در جامعه حضور نداشتي.

من همین یک نفس از جرعه ي جانم باقيست⚘آخرين جرعه ي اين جامِ تهي را تو بنوش..💛
وای چند وقت پیش دختره تو‌پارکینگ این قدر شلوارشو‌کشیده بود بالا و‌تنگ بود که کل قالب اونجاش پیدا بود ...

چه عالمی😶

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
بله همین تابستون گذشته ساعت 5 بعد از ظهر توی خیابون نسبتا شلوغ  با پوشش چادر و ماسک و عینک و ...

😅😅😅بچه ۱۲ساله 

تو ام میخاست با پا بری توش تا دیگه کلا نقص عضو بشه از بچگی ارزوهاش بر باد بره😅😅😅

دوران راهنمایی مدرسمون یه سمتش کوچه بودکه خلوت بود یه باراتفاقی ازپنجره دیدم که یه آقایی روموتورنشسته اونجاشودرآورده بعدش جیغ کشیدم کل بچه هاسرازیرشدن سمت پنجره داشتن میدیدن مرده هم کثافت میخندیدحسابی داشت حال میکردبدوبدو رفتیم ناظممونوصداکردیم مرده هم تادیدش موتورشو روشن کردفرارکردهنوزکه هنوزه یادم میوفته حالت تهوع میگیرم ایشششش

حیف عشقی که باتوحرومم شد..
یعنی زنایه مملکت ما به خاطر همچین مریضای جنسی نمی تونن آزاد باشن؟😔 بیچاره زنا

خدا وکیلی الان زن ها آزاد نیستن؟

والا الان  هر کی هر جور دوست داره داره میگرده من نمبدونم دیگه آزادی یعنی چی؟

الانم که مد  شده همون شال هم سر نمیکنن و‌دور گردناشون میندازن 

باید یه سیلی میزدیی بهش فوش هم میدادیی 😒 تحویل پلیس میدادیش

شوکه شدم مخصوصا اینکه آدما کنارش رد میشدن البته اول آدم احساس می‌کرد داره ادرار میکنه اما خانما که بهش  نزدیک می‌شدن برمی‌گشت کاملا 

سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅‍♂️🙅‍♂️ دوست نی نی سایتی من  بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم  🙏🙏🙏🙏
بیشتر ببینید
۱۲ ساله؟😳😳😳😳😳😳😳😳 چن سالته شما؟

21 سالمه

اما جثه بچه گونه ایی دارم و تاکید هم کردم که شکه شدم و بدنم قفل کرد

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.