2777
2789
عنوان

پیشنهاد کار بدید

85 بازدید | 16 پست

سلام به همگی

دکتر دامپزشک هستم.مشغولم.منتها بعنوان شغل دوم تو فکر یه پرورش و دامپروری هستم دوستان کسی پیشنهادی داره؟در حال حاضر700میلیون نقد دارم.در ضمن پیشنهاد سرمایه گذاری مثل ماشین سنگین خریدن و تو شرکت گذاشتن و چیزهای دیگ هم مطرح کنید .مشکل سرمایه ندارم بیشتر ازینها میتونم هزینه کنم.کار کم ریسک و به تیپ من بخوره

اینجا همه میگن بده طلا😂😂

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=188452557]اینجا همه میگن بده طلا😂😂[/QUOTطلا که کشید پایین

عه😂

پس طلا نخر

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
چی بخرم؟؟؟؟

وقتی پول نقد داری بنظرم برو تو معامله مثل معامله ماشین یا شریک شو با کسی و بزن تو کار بساز بفروش خییییییییلی سود داره

بفرمایید درخدمتم

پسر من تقریباااا هفت ماهش میشه پامر پکینیزه الان سه روز میشه همه ش کف سفید میاره بالا و هیچییی نمیخوره مگر یکم اب 

غذا خشک و مرغ و اسکلت و گوشت غذاهای اصلیشن 

عاشق کنسرو بود اما الان اونو هم نمیخوره

پنج شیش بار بردمش دامپزشکی هی گفتن هیچیش نیست اما خیلی بی حاله 

پاروا هم نیست چونکه با سگای دیگه در ارتباط نبوده 

ye divaneh .....)): ushegh bood ...)) ama mord )):;khoda rahmtam kne ,;(